Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért fogyókúrázik majdnem...

Miért fogyókúrázik majdnem minden nő?

Figyelt kérdés

A vékonyak is.

Miért akar minden nő egyfolytában, mániákusan lefogyni? Temérdek pénzt beleölve mindenféle baromságba, gazdagítva vele a Norbi-féle jöttment senkiháziakat és mindenféle kétes helyről származó kínai-japán-hottentotta termékeket illegálisan áruló nyerészkedőket. Miért jó ez?

2008. aug. 5. 17:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
A pasik meg állandóan izmosodni akarnak, gyúrni járnak, mindenféle szarokat szednek ha kell ha nem. Ugyanez van a nőknél, csak mi fogyni akarunk, mert jobban akarunk kinézni.
2008. aug. 5. 17:59
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Ezek szerint neked a fognivaló nők a nyerők!De ez még nem azt jelenti,hogy mindenkinél ez jön be :) amugy meg egyszerűen csak jól szeretnénk érezni magaunkat a bőrünkben és ennyi.
2008. aug. 5. 18:28
 3/12 anonim válasza:
82%
Nem minden nő fogyókúrázik. Én egész eddigi életemben nem voltam több 50 kilónál. Eszem rendesen, imádok nassolni. Van akinenk nincs szüksége a fogyókúrára! Szerencsére :)
2008. aug. 5. 18:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Figyelj, én pl tudom magamról, hogy nincs túlsúlyom (170 cm és 57 kg), de szeretnék izmosabb és vékonyabb lenni, mert szerintem az olyan szép tud lenni, és látom, hogy másoknak is sikerülhet...meg szeretem, ha jól állnak a nadrágok rajtam, és ezért megbámulnak, és azt gondolják, hogy 'hm, ez már nőies' :)
2008. aug. 5. 22:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

170 centi vagyok, 63 kiló, a testsúlyom teljesen normális. Mégis szeretnék fogyni, nem sokat, csak három kilót, mert egyszerűen utálom, hogy nagyon aránytalan az alakom. Körte típusú vagyok: méreteim 83-68-98. ami kb. annyit jelent ruhaméretekre lefordítva, hogy a mellbőségem alapján 34-es, derekam alapján 36-os, csípőm alapján 38-as ruhákat kellene hordanom. Ilyen méretekkel hogy vegyek magamnak pl. kosztümöt? :P

De nem kell eddig elmenni: normális nadrágot sem tudok venni, mert amelyik jó a derekamra, az csípőben szűk, amelyik csípőben jó, az lötyög a derekamon (de olyan látványosan, hogy övvel sem lehet összefogni). Én pl. ezért fogyózom...

2008. aug. 5. 22:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Születésem óta mindíg kerek voltam. A rút kiskacsa a családban....persze nem hájas fajta szerencsémre DE könnyen kerekedő fajta....

Állandó harc a ruhaméretekkel. Nekem mázlim van, mert életem párja szeret ahogy vagyok de vannak nők akiket a saját pasijuk -nekem is volt olyan ex- basztat állandóan, hogy kövér és az bizony megalázó.

Én mára megtaláltam a békémet de ez a társamnak is köszönhető. Rájöttem, hogyan tudom kordában tartani a kilóimat ami nagyon nem könnyű. Mert mig mások zabálnak addig én csak eszem. Egy fél tányér valamit, ami van.

Nem isozm kólát és nem eszem chipset. Nem eszem csokoládét és szeretem a gyümölcsöket.

Tisztában vagyok az adottságaimmal, nincs fals testképem magamról.

Amit pedig a legjobban nem szeretek, mikor egy vékony zabagep próbálja megmagyarázni nekem, hogy mit szabad ennem és mit nem.

2008. aug. 5. 23:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Én nem fogyókúrázom. Én fogyasztok Vékony dietetikus vagyok:)))
2008. aug. 5. 23:24
 8/12 anonim ***** válasza:

Mert egy nő örökké meg akar felelni magának, nem a férfiak miatt csinájuk, hanem elsősorban magunk miatt! Azt akarjuk, hogyha tükörbe nézünk, azt mondjuk: igen, most jól nézek ki!

Ahhoz, hogy kellő önbizalmunk legyen, fontos, hogy a külsőnk is rendben legyen.

Voltam én 85 kg is a 170 cm magasságomhoz. Igaz a régi képeimet visszanézve akkor is teljesen arányos voltam, nőies, és nem szenvedtem hiányt az udvarlókból sem. De én nem voltam 100%-ig boldog. Lefogytam 63 kg-ra. Ami talán másnak még most is sok, de nekem ez az alkat áll nagyon jól. Ha belenézek a tükörbe, egy nagyon jó nőt látok. Ha kimegyek a strandra, minden szempár rám szegeződik. A párom meg nagyon büszke rám. Igaz állítása szerint ő 85 kilósan is imádott, de sztem azért ő is boldog, hogy mindenhol kis veszes vagyok.

Mindent egybe, egy nő egojának kell, hogy dögösnek érezze magát!

Petranova

2008. aug. 6. 07:53
 9/12 anonim válasza:
De nem értem ha ilyen sokmindenkinek a normális testalkatú csajok jönnek be akkor miért pont csontsovány modelleket választanak???
2008. aug. 6. 19:37
 10/12 anonim ***** válasza:

csontsovány modelleket az anyag miatt választanak. nekik nem éri meg nagy méretű ruhaanyaggal dolgozni mert az sokkal többe kerülne akár megvarrni is. ennyi,meg persze a vékonyakon minden jól áll, ahogy mondani szokták (én ezzel nem értek egyet m1)

és azért fogyózik mindenki mert a média elhiteti velünk h dagadtak vunk, aki meg beveszi az fogyózik... szánalomland

2008. aug. 8. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!