Jól éreztem magam ma egész nap, de most itt bőgök a szülinapomon, én nem ezt akarom, nem így akarok fogyni?
Figyelt kérdés
Röviden-elhízott voltam és vagyok is, 170cm-hez 90kg, 3 hónapja fogyózom, fogytam is 10kg-ot, látványos, még hátra van 25, de ma volt a szülinapom, és mindent ettem, barátaim, szüleim sütöttek, főztek, 3 hónapja nem éreztem ilyen jól magam, ahol végre én lehetek, nem kell mérni, számolni stb, de most hogy mindenki elment rettentően rosszul érzem magam, kb 5000kcal tuti hogy megettem, dagadt disznó nézz vissza rám a tükörből, egyszerűen gyűlölöm már magam, én nem így akarok fogyni, hogy bűntudatom legyen, de ez így már nem megy tovább
elvesztem teljesen
2014. aug. 5. 18:58
21/21 Sowilo válasza:
Amikor meg ünnepelni kell, akkor ünnepelj, ahogy jól esik. Ha zabálni akarsz, tedd meg nyugodtan. Születésnapomkor én is jól besöröztem, nekem meg az a gyengém... mégsem rontott el semmit az az egy alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!