Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jól éreztem magam ma egész...

Jól éreztem magam ma egész nap, de most itt bőgök a szülinapomon, én nem ezt akarom, nem így akarok fogyni?

Figyelt kérdés

Röviden-elhízott voltam és vagyok is, 170cm-hez 90kg, 3 hónapja fogyózom, fogytam is 10kg-ot, látványos, még hátra van 25, de ma volt a szülinapom, és mindent ettem, barátaim, szüleim sütöttek, főztek, 3 hónapja nem éreztem ilyen jól magam, ahol végre én lehetek, nem kell mérni, számolni stb, de most hogy mindenki elment rettentően rosszul érzem magam, kb 5000kcal tuti hogy megettem, dagadt disznó nézz vissza rám a tükörből, egyszerűen gyűlölöm már magam, én nem így akarok fogyni, hogy bűntudatom legyen, de ez így már nem megy tovább

elvesztem teljesen

2014. aug. 5. 18:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most csak bemagyarázod magadnak! Hagyd már abba a hisztit. Mintha valami ördögűzés lenne a részedről, komolyan...

Születésnapod volt, buliztál, jót ettél. Ennyi. Ne nyavalyogjál már!

2014. aug. 5. 20:49
 12/21 anonim ***** válasza:
Na jobban vagy? Azért 20 dkg cottage sajtot tényleg nem kéne bevágni egy nap,tudom mert én is eszem max 5-8dkg/nap.
2014. aug. 6. 07:23
 13/21 A kérdező kommentje:

Köszi, igen, jobban vagyok.

Puffadás van rendesen, de remélem lemegy.

Hát a cottage cheese 200gramm 200kcal, ez sok vacsorára? Akkor egyek inkább 1-2 szem paradicsomot vagy inkább semmit és egy pohár zöld tea?

Kezdő vagyok, nem nagyon megy még, de örülnék ha tudnék tanulni e téren is.

2014. aug. 6. 09:37
 14/21 anonim ***** válasza:
Maradhat a cottage cheese vacsorára, nincs vele semmi gond. Én egy negyed kilós túrót szoktam betolni lefekvés előtt, mégis lement 25 kg.
2014. aug. 6. 09:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem sok 200 kcal vacsira de akkor inkább edd meg a felét és egyél hozzá parit meg egy szelet barna kenyeret. (Rozs bevitel miatt pl)
2014. aug. 6. 09:47
 16/21 anonim ***** válasza:
Vacsorára kenyeret? Ilyenkor (sőt már korábban) illik kerülni a szénhidrátot. A rosT bevitelt el lehet intézni zöldséggel, az mehet vacsorakor is, de nem árt, ha minden étkezés mellett van, így este már nem annyira lényeges.
2014. aug. 6. 10:15
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Akkor egyek inkább reggelihez egy kisebb szelet rozs kenyeret vacsorára meg a fele cottage cheeset?

Így meg lesz a rost bevitel? Ha meg este még éhes lennék ennék pár szem paradicsomot? Ez így jobb lenne?

2014. aug. 6. 10:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Elírtam bocs nem rozs hanem rost. Lehet okoskodni én 30 kilót dobtam le egy év alatt.
2014. aug. 6. 10:24
 19/21 anonim ***** válasza:
Én meg 25-öt fél év alatt. :)
2014. aug. 6. 10:51
 20/21 Sowilo ***** válasza:
Sok húst egyél, sok zöldséggel. Amit kerülj az a szénhidrát. Nem, estére ne egyél kenyeret. Sőt, egyáltalán ne egyél kenyeret, akkor se ha teljes kiőrlésű. Estére maradhat nyugodtan a cottage chese. Ha sportolsz, kell is estére valami fehérje, pont jó a 200g.
2014. szept. 6. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!