Jól éreztem magam ma egész nap, de most itt bőgök a szülinapomon, én nem ezt akarom, nem így akarok fogyni?
Röviden-elhízott voltam és vagyok is, 170cm-hez 90kg, 3 hónapja fogyózom, fogytam is 10kg-ot, látványos, még hátra van 25, de ma volt a szülinapom, és mindent ettem, barátaim, szüleim sütöttek, főztek, 3 hónapja nem éreztem ilyen jól magam, ahol végre én lehetek, nem kell mérni, számolni stb, de most hogy mindenki elment rettentően rosszul érzem magam, kb 5000kcal tuti hogy megettem, dagadt disznó nézz vissza rám a tükörből, egyszerűen gyűlölöm már magam, én nem így akarok fogyni, hogy bűntudatom legyen, de ez így már nem megy tovább
elvesztem teljesen
Ezt most csak bemagyarázod magadnak! Hagyd már abba a hisztit. Mintha valami ördögűzés lenne a részedről, komolyan...
Születésnapod volt, buliztál, jót ettél. Ennyi. Ne nyavalyogjál már!
Köszi, igen, jobban vagyok.
Puffadás van rendesen, de remélem lemegy.
Hát a cottage cheese 200gramm 200kcal, ez sok vacsorára? Akkor egyek inkább 1-2 szem paradicsomot vagy inkább semmit és egy pohár zöld tea?
Kezdő vagyok, nem nagyon megy még, de örülnék ha tudnék tanulni e téren is.
Köszönöm szépen.
Akkor egyek inkább reggelihez egy kisebb szelet rozs kenyeret vacsorára meg a fele cottage cheeset?
Így meg lesz a rost bevitel? Ha meg este még éhes lennék ennék pár szem paradicsomot? Ez így jobb lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!