Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy story az eletemrol. Lehet...

Egy story az eletemrol. Lehet h meghalok?

Figyelt kérdés
eloszor is elszeretnem meselni az en elmenyeimet hatha mas tanul belole...en egy 19 eves lany vagyok 162 cm 44 kg vagy talan mar anyi sem. mar ra sem merek allni a merlegre. amiota az eszemet tudom fogyokurazok mivel sosem voltam vekony alkat akarhogy kevesnek tunik a sulyom...az en problemam akkor kezdodot amikor egy evel ezelott elkerultem egy clubba ahol animator tancos voltam. az elejen minden nagyon jo volt. elegedett es boldog voltam. tetszett hogy a kozepontban lehettem es a tancot is imadom amiota elek. a bajok akkor kezdodtek amikor a csajok kozott folyamatosan az kezdett lenni a tema h ki hany kilo. ha valaki evett mar rogton megszoltak h"ha igy folytatod gurulni fogsz a szinpadon" ezutan mar enis folyton arra gondoltam hogy ha elhizok akkor nem tancolhatok..elvegre nem malacot akarnak nezni az emberek. mivel egyedul laktam senki nem vette eszre h napokig nem kajaltam es hashajto teakat ittam hogy ami biztos biztos nehogy elhizak. pedig addig sem volt gond a sulyommal megis belebetegedtem hogy mindig a kinezet volt a tema. a sok koplalas miatt tonkrement a gyomrom es a gerincem is mostmar folyamatosan faj. a melot is abba kellett hagyam mert mar nem birtam a folyamatos nyomast. most itthon vagyok de a helyzet semit sem javult. napokig nemtudok mar enni es megis mindig azt nezegetem hogy honan kene fogynom. mostmar a szuleimmel lakom de sajnos nekik felsem tunik h talan baj van...en meg csak fogyokurazom es teljesen boldogtalan lettem....akkor erzem magam jol ha a gyomrom teljesen ures. ha eszem vmit ingerlekeny es hisztis vagyok. az eletem teljesen romokban hever mar ilyen fiatalon...mindig mashoz hasonlitom magam es emiatt az onbizalmam teljesen eltunt. nagyon rosz igy elni megsem talalok kiutat ebbol az ordogi korbol:( remelem mas nem kerul ilyen helyzetbe es nem engedi h mas befolyasolja az eletet.
2010. jan. 12. 12:31
1 2
 11/14 anonim válasza:
tényleg el kell menned orvoshoz,ez nem vicc az egészséged múlik rajta!én ugyanennyi centi vagyok,és 54kg,nekem mindenki azt mondja pont jó!Hidd el sokkal szebb egy nő ha elfogadja és szereti önmagát és ez látszik is rajta,menj el társaságba,bulizz hisz még fiatal vagy!Ne rontsd el az életed
2010. jan. 12. 13:49
 12/14 A kérdező kommentje:
az en eletem akkor lett elbaszva mikor anyam megszult..mar akkor is majdnem meghaltam. kar h ez nem igy lett.....
2010. jan. 12. 13:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem viccből mondja mindenki, hogy keress fel egy szakembert. Fiatal vagy, kötődsz a szüleidhez, ez természetes. De gondolj arra, hogy egyszer te leszel anyuka. Te leszel szülő. Azt még meg kéne érni, nem gondolod?:) Lehet, hogy a mostani családod nem figyel rád. A férjed és a gyerekeid fognak, és boldogok lesztek együtt. Ha családcentrikus vagy, akkor gondolj erre...
2010. jan. 12. 14:14
 14/14 anonim ***** válasza:
77%

Na akkor most írtam harmadszor ide, és utoljára. Bármit írunk, te csak hajtogatod ugyanazt! Ki baszta el, hol baszta el... mondtuk már ezren, hogy menj orvoshoz, mondtam, hogy mit olvass el, hogy ráébredj erre-arra.

De ha te eldöntötted, hogy lesz@rod mit mondunk, és csak panaszkodni szeretnél, akkor ennek semmi értelme!

Szép napot, jó agonizálást!

Ha meg akarsz halni, nekünk mindegy, mert nem ismerünk! Ha segítség kell, és tanács, azt megadtuk! Rajtad áll mit szeretnél, helyetted nem tudjuk megoldani. Ha te meg nem akarod, akkor meg minek fecserészünk itt?

2010. jan. 12. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!