Meghalok valami édesért, szénhidrát és cukor csökkentett diétán vagyok. Délkörül megehetek 1 norbi pudingot? Am nem updatezek
A szénhidrát- és cukordiéta nem egyenlő egy sima fogyókúrával, ezt is vegyétek számításba.
Kérdező, esetleg ha tartasz attól, hogy magasra szökne a cukrod, akkor léteznek tabletta formájú kaporkészítmények, amik segítenek kordában tartani, a szénhidrátban nem tudom, abban írjon más, aki ismer valamit, anyunak csak cukordiéta volt, és ő ezt alkalmazta sikerrel.
előre is elnézést kérek, de itt elég sok pontatlanság hangzott el. nem bántásból mondom, de muszáj hozzászólnom. cukorbetegek nem ehetnek szőlőcukrot, kivéve, ha a vércukorszintjük leesik. a szőlőcukor nagyon gyorsan és nagyon erőteljesen megdobja a vércukrot. ezért tud életmenő lenni, de normál fogyasztásra cukorbetegnek kifejezetten tiltott.
a norbi update pudingban kb. 12 g szénhidrát van, és ez tartalmaz mesterséges édesítőszert és cukorhelyettesítőt is (fruktózt). nyilván ehetsz ebédre, de mást is kell ebédre enned, nemcsak ezt.
ha csökkentett cukordiétán vagy, nem modnták, hgoy naponta hányszor és mennyit kell enned? elvileg kéne tízóraiznod is, olyankor nyugodtan lehet pl. egy gyümölcsöt enni, ami oltja az édességek iránti vágyat.
esetleg egy narancs?
vagy... pl ihatnál teát. én amikor fogyóztam, teát ittam és tök jól megvoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!