Ha valaki fogyni akar, el kell hagyni a kenyeret, meg tésztát. Ok, és a krumplit?
köszi szépen
igazából nem tudom már mit csináljak, mert próbáltam elhagyni a kenyeret meg a tésztát, de kb 1 napig bírtam, este elájultam... pedig ettem zöldséget és sokat ittam...
bár lehet hogy hirtelen volt ez a megszorítás és ezért reagált így rá a szervezetem?
Igen a nagymértékű szénhidrát csökkentés gondokat okozhat, ezért okosan kell csinálni.
És közhely ugyan, de mindenből lehet enni, de mértékkel.
Például kenyérből a teljes kiőrlésűt, vagy van ilyen direkt fogyókúrás kenyérből több fajta. Tésztából is teljes kiőrlésűt lehet enni ebédre,rizsből barna rizst és krumplit is lehet főve.
De a kenyeret reggel max délelőtt és a tésztát, rizst, krumplit ebédre.
Adagokról meg annyit, hogy kenyérből kb 6-8 dkg elég hogy jól lakj, ha eszel mellé elég zöldséget. Tésztából és rizsből 10 dkg elég szerintem és krumpliból max 20. Kell egy jó konyhai mérleg és minden megy. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!