Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen trükkjeitek vannak ok...

Emma69 kérdése:

Milyen trükkjeitek vannak ok nélküli éhség ill édességfalási rohamok ellen?

Figyelt kérdés
Sajnos ma is ez jött rám, nem arról van szó h keveset ennék, mert szerintem normál étkezem egész nap, de este sokszor nehéz megállni azt a plusz csokit. Hány óra után nem kéne ennem? Vagy ezt inkább a lefekvéshez szokták igazítani?

2014. aug. 1. 20:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mikor hogy jön rám, de mióta életmódot váltottam már nem olyan vészes. Már nem falok be mindent, de akkor is mindig bűntudatom van,illetve úgy érzem elrontottam a napot mikor egész nap szépen normálisan étkeztem, este meg elcseszem az édességgel, elvégre ilyenkor a legrosszabb enni. A vizet be fogom vetni, ill ha azt mondod c vitamin hiány akkor a citromos víz 2 az 1ben lesz :P
2014. aug. 2. 08:59
 12/14 anonim válasza:
100%

Mondjuk a legegyszerűbb: ne legyen otthon ilyen junkfood. És csak nem mész át este 9-kor a Sparba, hogy vegyél...

És tényleg a vízivás megoldás, és még az is, ha rágózol, fogat mosol. Én pl. vettem nagyon drága fogkrémet és szájvizet, ami nevetségesen sokba van az átlagos kiadásaimhoz mérten, és fogat mosok 5 körül, utána már csak vizet iszom, mert sajnálom, ha kárba megy a fogkrém:D:D

2014. aug. 2. 12:00
 13/14 anonim ***** válasza:

citromos víz c vitamin pótlásra?:))))

akkor vagy 20 citromot csavarj bele naponta.

vegyél 1000mg-os c vitamint és abból egyél napi 2-3db-ot,kaja után.

2000ft 100db.

2014. aug. 2. 15:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha megfelelően táplálkozom, ritkábban vágyom édességre, de elég édesszájú vagyok ahhoz, hogy így is elég gyakran megtörténjen...

Ha nagyon elszánt vagyok, akkor csak 1 deka banánt veszek ki a fagyasztóból, kakaóba mártom és kész. Ha véletlenül csak édesre vágyom, akkor sok lehetőségem van, hála elsősorban az eritritnek, s annak, hogy nincs zsírlimitem, bár van kalóriaszegény édességem is (1 deka kókuszliszt, víz - rengeteget felvesz, kakaó, vanília, némi dió és mazsola, eritrit... egy egész tálka teljesen korrekt kis ételt ad nagyon kevés kalóriában).

Valóban ne legyen otthon csoki, bár rajtam ez nem segít, a kedvenc csokijaim úgyis a sajátjaim. Van pár remek receptem, a méz mindegyikben fontos szerepet játszik, úgyhogy jelenleg igyekszem elkerülni őket :D

2014. aug. 2. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!