Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet gyorsan és...

Hogyan lehet gyorsan és hatékonyan fogyni?

Figyelt kérdés
9 éves lány vagyok.7-8 éves koromban gyógyszert kellett szednem annyira sovány voltam.Anyukám mondta hogy sokat egyek mert ugye beteg voltam. De már nagyon dagadt lettem. Nem szeretnék annyira sovány lenni mint régen de olyan dagadt se mint most

2014. júl. 27. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a fehérje diétát. A fehérje diéta abból áll, hogy sok fehérjét viszel be a szervezetbe, mint példaul a hal, csirkemell, tojás, tejfélék stb. Ezek beindítják a fogyást. Emellett mozogj, hisz mozgás nélkül csinálhatsz bármilyen klassz diétát, nem fog sikerülni. Ha mozogsz, akkor az már fél siker, példaul szaladj, olyan gyakorlatokat végezz, amitől izzadsz. Igyál sok vizet, hidd el, nagyon fontos szerepe van a víznek a fogyókúrához. Ha lehet 2 litert egy nap, de minimum lehet masfél is. Egyél sok zöldséget, nem krumplira gondoltam, sültkrumplira, NEM. Gyümölcsöt is egyél, de azokkal vigyázz, ne vidd túlzásba. Ne egyél több kenyeret, hidd el egy hét múlva nem is fog már hiányozni, tapasztalat. A tésztaféléket is kerüld, meg az édességet. Ha nagyon kívánsz valami édeset, inkább egyél egy almát, de 2 kocka csoki se árt, csak ne legyen több. Mondanám, hogy a cukrot váltsd édesítőszerre, de nem mondom, a te korodba nem, inkább csak kevesebb cukrot vigyél be a szervezetbe. Figyelj, ha nagyon elszánt vagy, van akaraterőd, önkontrolod, és ezeket mind betartod, de úgy, hogy ne éhezz, variáld a dolgokat, nézz utána neten, sikerülni fog. Már az első egy vagy két hétbe már fogsz látni változást, ami motivál majd, ez is tapasztalat. Ha valami nem világos, írj privátba. Sok sikert!!

Üdv!

2014. júl. 27. 13:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Kerüld az édes ízeket ha lehet. Több hús, zöldség, mozgás.
2014. júl. 27. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!