Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így lehet hatékonyan fogyni 5...

Így lehet hatékonyan fogyni 5 kilót?

Figyelt kérdés
Kollégista vagyok 15 éves. Hétfőn,Kedden,Szerdán 45 percet futok(45perc-1óra között) plusz heti 2 alkalommal kondizok(fegyencedzés) 3x20 fekvő 3x30 felülés + kis súlyzózás. Kenyeret 1 hétre 4 darabot viszek mert állítólag nagyon hizlal. Minden nap rizst és mellé 2 szelet KIS csirkeszárnyat eszek + néha gyümölcsöt zöldséget.Ezek mellett 1 hete elkezdtem fehérjeport fogyasztani(turmix tejjel). Állítólag jól jön a szervezetnek de szálkásodni nem fogok tőle. 170 pár cm vagyok és 85 kg. Jó kiállású mégis kicsit lötyög a háj ezt szeretném 2-3 hónap alatt leszálkásítani. Bármilyen tanácsot elfogadok! Köszönöm

2014. ápr. 4. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Fegyencedzés az egy nagy f@sság elárulom neked először is!

Kenyeret és a cukrot felesdj el vagy vegyél teljes kiőrlésű kenyeret!

A fehérje az izom építéshez kell mivel abból épül az izom!

Ne kis csirkeszárnyakat egyél hanem fél grillcsirkét egy adag rizzsel edzés után!

Ezt olvasd el ebbe sok minden benne van!

[link]

Ha hatékonyan akarsz fogy 5 kilót zsírból és nem izomból akkor ketogén diétát ajánlom!:

[link]

2014. ápr. 4. 22:26
 2/5 A kérdező kommentje:
És a futás mennyiben segíteni elő? nem hülyeség fegyencezni.. miért lenne az?:)
2014. ápr. 4. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Ott van a a könyv PDF-ben amit linkeltem olvasd el és mindent megtudsz!Komolyan!

A fegyencedzésről meg:

[link]

2014. ápr. 4. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha neked a fegyencedzés tetszik csináld azt, jó választás. Az étrended egyébként nagyon meghatározó.

Én mondjuk a paleolit étrendet követem, fegyencedzéssel és súllyal kombinálva. Rólam 3 hónap alatt ment le 10 kg és zsírból. 100 fekvőtámasz nem okoz problémát pl. Nem követek semmilyen könyvet vagy étkezést mereven. Úgy edzek és kajálok ahogy érzem és ez nagyon jól működik. Persze bizonyos alapszabályokat betartok.

A kajálás nagyon fontos hogy mit eszel.

Amúgy az 1. hozzászólónak adtam egy zöld kezet, mert az is egy jól járható út lehet. A ketogén kajálással pedig én is egyet tudok érteni.

2014. ápr. 5. 00:04
 5/5 A kérdező kommentje:
oks akkor kitarto leszek. koszonom
2014. ápr. 6. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!