162cm magas vagyok es 57 kg. szeretnek 50kg le fogyni tudtok adni egy tuti tippet ami gyors es nem is olyan rosz? Koszikeh
Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 12:16
11/24 anonim válasza:
Nekem ne pofázz hogy lusta vagyok mert 7 éves korom óta versenyszerűen sportolok:D Utálom azokat akik sírnak hogy kövérek de ha 5 métert futniuk kéne már kiköpnék a belüket:P A BMI meg szar mint már írtam
12/24 anonim válasza:
Picikém, egy deka túlsúlyom nincs, 151cm magas vagyok és 44,3kg 55kg-ig normális lenne a súlyom, sose fogyókúráztam, mert soha nem volt rá szükségem, de utálom, hogy az a divat, ha valaki úgy néz ki, mint egy csontváz.
13/24 anonim válasza:
19,43as BMI-vel azért megnézném mennyire nincs rajtad egy deka háj sem:D
14/24 anonim válasza:
Nem a súly számít, az csak irányt ad. A nővérem sportoló, 162 cm-hez 58kg, és elhihetitek, hogy nincs rajta felesleges zsír, csak amennyire amúgy is szüksége lenne egy szervezetnek. Nagyon vékony, a bmi szerint 22,1. Akkor erre már azt mondjátok rögtön, hogy hájas? Hagyjuk már! :)) És bocsi, h belekotyogtam a vitátokba. :D De izom is létezik, nem csak háj. :))
15/24 anonim válasza:
Persze, és az izom nehezebb is a hájnál!! De nekem ne mondja senki hogy lusta vagyok, mivel versenyszerűen sportolok, 17.5 a bmi-m szóval.. csendbe lehet maradni.
16/24 anonim válasza:
Nem csak zsír van, hanem csontok és izom is. :-) A normál súly egy kb. 15kg-os tartomány az adott magassághoz. A normál BMI alsó határa 19,1 felső határa 25,2.
17/24 anonim válasza:
14:20 - te viszont nem eszel eleget, cuncimókus
18/24 anonim válasza:
14:08 - Biztos túlsúlyos vagyok, ha a 34-es nadrágok derékban mind legalább 10-15cm-rel bőek... :-D
20/24 anonim válasza:
15:47 - Ugye tisztában vagy vele, hogy a 34-es nadrágméret S, vagyis kicsi méretnek felel meg felnőtt méretben? Ami ennél kisebb, az vagy rövid, vagy szűk, gyerek méret, én meg már felnőtt nő vagyok, nem tini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!