162cm magas vagyok es 57 kg. szeretnek 50kg le fogyni tudtok adni egy tuti tippet ami gyors es nem is olyan rosz? Koszikeh
Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 12:16
1/24 anonim válasza:
sportolj... a gyors fogyás nagyon hamar visszajön, és akkor a duplája.. :) a sportolni tovább kell, de az eredmény megmarad
2/24 anonim válasza:
Nem adok tippet, mert nem fogyásra van szükséged (ugyanis túlsúlyos nem vagy), hanem sportra (mert legfeljebb csak nem feszes, ami rajtad van), úgyhogy irány a sport kategória, és keress valami ötletet ott, hogyan tudsz mozogni.
3/24 anonim válasza:
Így van, a súlyod ideális a magasságodhoz. Semmi szükséged fogyásra, mi akarsz lenni, csontváz?
4/24 anonim válasza:
Nem kell fogyóznod, csak kicsit mozogni. :) Erre nagyon jó a röplabdázás. :) Futni nem szeretek, mert nekem az unalmas, a röpi meg nagyon bejött. :) Csak nézz képeket röpis lányokról! :D
6/24 anonim válasza:
Hát szerintem meg tök kövér vagy. Mozogj és fogyózz.
7/24 anonim válasza:
Utolsó válaszoló te meg hülye vagy!!!
BMI szerint is tökéletes a súlya.Amúgy meg akor lenne már a kövér kategóriába HA 62kilógrammnál sokkal több lenne a súlya.
8/24 anonim válasza:
Hát BMI szerint lehet hogy normális de az egy szar. Nekem azt mutatja hogy kórosan sovány vagyok, pedig fogynom kéne 5 kilót. Szóval erről ennyit.
9/24 anonim válasza:
13:51 - Bogárkám, ha BMI szerint normális a súlyod a magasságodhoz és életkorodhoz, akkor nem fogynod kell, hanem sportolni, hogy feszes legyél. Ja, bocs, az nem jó, mert ahhoz lusta vagy, ahhoz meg kéne erőltetned magad...
10/24 anonim válasza:
Amúgy meg ti vagytok a hülyék, markolni való hájpárnák vannak rajtatok, de azzal nyugtatjátok magatokat hogy a BMI szerint normál az alkatom:D háhh..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!