Számoljam a kalóriákat?
Figyelt kérdés
22éves173cm magas 75gk lány vagyok, és szeretnék 60ra lemenni.Ha minden nap összeírom hogy hány kalóriát ettem, akkor az segíthet a fogyásban?kb napi 1200kalóriára gondoltam.Mit tanácsoltok?2010. jan. 9. 23:59
1/3 anonim válasza:
Áh, úgy se tudod kiszámolni, ne egyél kenyeret, lisztet, tésztát, cukrot, olajat, vajat, disznóhúst, cukros üdcsiket.. ennyi.
meg ami marad, abból is keveset. pl. rizses csirke pulykahusi, hal. Napi 1 főétel, reggeli vagy vacsi kimaradhat, és semmi nasi.
Spórolj a kaján, vegyél helyette ruhát :)
2/3 anonim válasza:
szerintem igen! És van egy nagyon jó program, fitness assistant a neve (ingyen letölthető) amibe betáplálhatod mit ettél és összeszámolja hány kalória volt, hányat szabad még enned, mennyit kell még aznap sportolnod stb. Szóval én ezzel fogytam egy hét alatt 2 kg-ot
3/3 anonim válasza:
Szerintem is hasznos. Én ezzel a módszerrel adtam le 6 kilót. Próbálkoztam én Norbizni is, de őszintén szólva nekem nem sikerült egy dekát se leadnom. Fogyni csak úgy lehet, ha az energiabeviteled kevesebb, mint amennyit lemozogsz. Úgyhogy naponta tornázok, és diéta alatt is tornáztam egy fél órát.
Ma már csak arra figyelek, hogy ne egyek sok pékárut, csokit, és barátait, és nem híztam vissza amit leadtam.
Sok sikert kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!