Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Számoljam a kalóriákat vagy ne?

Számoljam a kalóriákat vagy ne?

Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:
a napi összkalóriát számolhatod, de nem vidd túlzásba. Ha max 2000kcalt eszel az már egy rendes fogyókúra (persze sok mozgással) és nem leszel beteg. ha túlzásba esel akkor az egész hátralévő életed számokból fog állni. ráadásul pusztána kcal csalóka egy kis szelet csokiban pont annyi van mint eg ytányér rendes kajában.
2010. szept. 6. 09:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát azért 1 kocka csokiban 60 kcal van, egy rendes kajában azért több :P
2010. szept. 6. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:

kockában igen. de egy szeletben? :))))))))) vagy túró rudiban? :)))))))))))

ne számolj! egyél NORMÁLISAN és mozogj!!!

2010. szept. 6. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:

2 kocka csoki = 120 kalória

2 alma = 120 kalória

1 natúr joghurt = kevesebb, mint 120 kalória

csoki értéktelen - alma, joghurt értékes

ennyi a különbség

2010. szept. 6. 09:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyszer voltam vizitúrán, végig eveztünk, 1 hétig tarott és én végig csak csokit ettem, úgy mást nem nagyon :)

Halál fáradt voltam végig. Nem híztam semmit, de annyira nem volt jó, azt hittem a csoki majd ad sok energiát, de nem is adott :)

Bringázásnál is észrevettem, hogy ha nem eszek semmit lefordulok róla, elájulok majdnem menet közben, de nem is ez a lényeg, hanem ha eszek előtte egy szendvicset, azzal sokat tudok bringázni, ha csak eszek egy szelet csokit azzal meg úgy feleannyit :)

Tehát a csoki nem jött be, ilyenekre, pedig régen szerettem, de már kevesebbet eszek és így nem vagyok olyan fáradékony. Jobban bírom a strapát :)

2010. szept. 6. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!