Valaki leírná, mekkora adag kajákat lehet enni, ha napi 5-6 kis étkezésre váltok? Amennyire pontosan csak lehet. Kb.4 kg-ot szeretnék fogyni, majd ezt a súlyt tartani. (58->54)
Én is mindig akkor fogytam sikeresen, ha 2,5-3 óránként ettem, vagyis napi 5 alkalommal. És én is úgy számoltam magamnak, hogy napi 1200 kalóriát egyem. De ha korán keltem, akkor ez nem volt elég a hosszú napra. Végül kikötöttem egy váltott módszernél, ami a nagy étkezéseknél 400-500 kalória volt, a köztük lévő kicsiknél pedig 200. Először táblázatban néztem, mi mennyi, de egy idő után már meg tudtam hasalni az értékeket. (Neten is vannak ilyen táblázatok, ált. 100 g-ra adják meg kcal értéket.)
Többször is fogytam így hosszú időn keresztül. Mindehhez 176 cm magas vagyok. Gondolom, kisebb termethez, egy kicsit kevesebb kalória is elég, de nem sokkal kevesebb.
Persze a kalória értéket mindenkinek magának kell kitapasztalnia, mert más és más a szervezetünk, és más a napirendünk is. De iránymutatásnak ez is egy lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!