Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hét alatt hogy tudok lefogyn...

2 hét alatt hogy tudok lefogyni 5 kgt?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 21:25
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
próbáld ki a level-diétát, emellett sportolj sokat!
2010. jan. 9. 21:34
 2/13 A kérdező kommentje:
level ideta? az milyen? napi 20 perc torna eleg?
2010. jan. 9. 21:48
 3/13 anonim ***** válasza:
48%
úgy hogy nem a gép elött ülve növeszted a zsírospi.sád.:)
2010. jan. 9. 21:55
 4/13 A kérdező kommentje:
2. marha kedves vagy :) ..... de igazad van xD
2010. jan. 9. 22:01
 5/13 anonim ***** válasza:
85%

Csak onnan tudom,mert én is ugyanezt csinálom:D:D:D

Fogyni akarok,de itt ülök.xD

2010. jan. 9. 22:22
 6/13 anonim ***** válasza:
20 perc torna semmihez sem elég. izzadhatsz ez alatt bármennyire, de nem indulnak be a zsírbontó folyamatok és csak vizet vesztessz.
2010. jan. 9. 22:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Májeltávolítás :)
2010. jan. 9. 22:55
 8/13 anonim ***** válasza:
10%
én vékony vagyok, ma ettem 2 banánt, meg 2 narancsot, azt ennyi. Holnap eszek egy szendvicset :) Ez a legjobb fogyókúra ha keveset eszel
2010. jan. 9. 23:36
 9/13 anonim ***** válasza:
előzőnek: Ha ilyen baromságot csinálsz és meg akarod ölni magad az a te bajod, de legalább másnak ne ajánld ezt! Így csak az izmaidat építed le, plusz ha újra normálisan étkezel még többet hízol vissza mint ami voltál! Sok sporttal, napi 6xori étkezéssel, ami egészséges alacsony kalóriatartalmú ételekből áll (saláta a legjobb) le lehet adni szerintem.
2010. jan. 10. 01:06
 10/13 anonim ***** válasza:

A kevés evés a lehető legrosszabb fogyókúra. Először is tönkremegy a teljes emésztőrendszered. A magyar ember hús és szénhidrátevő, ehhez alkalmazkodott az évezredek során az emésztőrendszere, tehát ezt ne hagyjuk figyelmen kívül!

Továbbá genetikailag olyan adottságú, hogy a zsíros ételeket könnyen emészti, kevésbé hízik el tőle mint mondjuk egy akármilyen nyugat-európai.

A kevés evés másik hátulütője, hogy a szervezet megszokja hogy keveset kap, ezért a kevésből szinte mindent hasznosít, ami annyit jelent, hogy ha egyszer visszaállsz a normális napi 5-szöri étkezésre, iszonyatosan meg fogsz hízni. Ezért van az, hogy aki hirtelen nem evéssel lefogy, nem érti, miért megy vissza rá ugyanaz meg még egy kicsi fele annyi idő alatt, mint amit fogyásra szánt.

2010. jan. 10. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!