Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan aki hagyományos...

Van olyan aki hagyományos modszerrel fogyozik? Hogyan?

Figyelt kérdés
faluban lakunk,edzőterem,Flabelos meg hasonlok kilőve,fogyasztoszerekben nem hiszek és nem adnék ki pénzt érte nameg őszintén nem állunk fényesen anyagilag,nem tehetem meg hogy drága bio meg fogyaszto szereket vegyek,ilyen feltételek mellett hogyan fogyhatnék?ja és 1éves gyerek mellett aki anyafüggő
2014. júl. 20. 18:36
 1/5 anonim válasza:
Naponta sokszor egyél keveset, ne egyél addig hogy teltség érzeted legyen, az étkezések között ne nassolj semmit, ásványvizet vagy vizet esetleg teát igyál, a cukros üdítőket felejtsd el, este 8 után már ne étkezz semmit! Ha van időd egy kicsit otthon is tudsz mozogni! Mindössze a youtubera van szükséged! Én ott szoktam Béres Alexandrás videókat keresni, és heti 3 alkalommal egy kicsit tornázni! Nagyon fontos, hogy mindig melegíts be és torna után pedig nyújtsd le az izmaidat! Itt is találhatsz pár jó tippet! Nekem nem mind tetszik, de azért vannak jó ötletek is: [link] Remélem tudtam segíteni! :)
2014. júl. 20. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:

mindenki, aki tenyleg lefogy, hagyomanyos modszerekkel teszi. Csodaszerek nem leteznek.

Egyel kevesebbet, mozogj tobbet, ennyi a titok.

2014. júl. 20. 19:05
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,hát azzal nem értek eggyet hogy mindenki hagyományos modszerekkel fogyozik de igazad van hogy aki tényleg le akar fogyni annak nem kell csodaszer :)
2014. júl. 20. 19:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen , én . Én kevesebbet eszem többet sportolok és ennyi . Sütiket meg ilyeneket ugyanúgy eszek csak annyi különbséggel , hogy nem én zabálom fel a fél tepsit hanem csak néhány szeletet. Konditerembe még életembe nem tettem be a lábam a Flabelosra meg eddig azt hittem h vmi szolárium XD. Eddig 8 kg-ot adtam le és még van hátra 10 kg. :)
2014. júl. 21. 08:08
 5/5 A kérdező kommentje:
gratulálok 4es,és ezt kb mennyi idő alatt?sport alatt mit értesz?nekem ugye itt a kicsim aki 0-24ben velem van,max déli alvás időben tornázgatom
2014. júl. 21. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!