Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert nem tudok lefogyni?

Miert nem tudok lefogyni?

Figyelt kérdés
50napja fogyozom, mégis csak 3kgt fogytam, 102kgbol, 1200kcal korul etkezem, rendesen betartva, csak husokat eszem zoldseggel néha gyumolcsot, mellette aerobik 1ora, centobe derékrol lement 5cm, de masoknal azt olvastam, hogy elso idokbe cs ugy peregnek a kilok le.
2014. júl. 20. 08:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért ne tudnál lefogyni, ha már fogytál 3 kg-ot/5 cm-t? Szépen fogysz, csak nem túl gyorsan. Nem írtad le részletesen, ezért nem tudom, hogy az alábbiakra figyelsz-e:

- napi 5-6 étkezés, többször kevesebbet elv

- napi 4-5 liter tiszta víz fogyasztása

- szénhidrátok fogyasztása kora délutánig, optimálisan 11-15 óra közt. Ilyenkor mehet barnarizs is a hús és a zöldség mellé. A gyümölcs is szénhidrát, ne este edd.

Az is lehet, hogy az aerobiktól kicsit összekapták magukat az izmaid, szóval simán lehet, hogy már több kiló zsír lement, csak az izmaid fejlődtek.

A megfelelő fogyáshoz türelem kell, nem megy egyik napról a másikra. Heti 0,5, max. 1 kg fogyás ajánlott.

Röviden, hogy miért nem szabad túl gyorsan fogyni: Túlzott tápanyagmegvonás és/vagy alacsony fehérjebevitel mellett az izmok is leépülnek, beleértve a szívizmot is. A hirtelen fogyást a kötőszövetek nem tudják lekövetni. A bőr laza lesz, lógni fog, súlyos esetben akár plasztikai műtétre is sor kerülhet. Emellett olvastam olyat, hogy a belső szervek is megereszkedhetnek, az sem túl előnyös.

Szóval kitartás, csak ügyesen, és lemennek azok a kilók.

2014. júl. 20. 11:05
 2/4 A kérdező kommentje:
nem nincs meg napi tobbszori étkezés, inkabb csak 3x, délben, 4kor es 7kor szoktam enni, regelizni nemtudok, sose reggeliztem, egyszeruen nem kell nincs olyankor gusztusom kajara, lisztes cukros eteleket nem eszem, sot se krumplit es rizst sem, teeljesen kiiktattam étrendbol es nem is hianyzik.mindig csirkemellet eszem mindenféle modon elkeszitve illetve zoldsegeket parolva sutve nyersen..viz napi max 3liter, de mellette sokat zoldteazom az is megvan 1liter kb.azt gondoltam hogy mivel nalam is nagy a sulyfelesleg az elso kilok gyorsabban lemennek, de hat nem :/ pedig mindent betartok rendesen
2014. júl. 20. 11:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az anyagcseréd, vagy a hormonháztartásod sem 100%-os, ki tudja. Esetleg próbálkozz meg nagyobb terheléssel, pl. súlyzós edzéssel. Több szempontból is hasznos. A kalóriaégetés mellett segít megőrizni, vagy akár fejleszteni az izmokat, segít az izmok inzulinérzékenységének visszaállításában. Azt mondják az edzés után is pörgeti a testet, tehát nem csak az edzés alatt égetsz több kalóriát, hanem az edzések közt is. Az elején viszont kell pár hónap bevezetés, ha
2014. júl. 20. 16:52
 4/4 anonim ***** válasza:
nem akarsz lesérülni. Véletlenül elküldtem a mondat közepén. :)
2014. júl. 20. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!