Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az idősek miért akarnak...

Az idősek miért akarnak fogyókúrázni, ha nem az egészségük miatt?

Figyelt kérdés

ha nem olyan túlsúlyról van szó, ami már egészségtelen.

én fiatal vagyok (18 éves) és azért fogyózom, hogy több esélyem legyen a pasiknál meg jól álljanak a ruhák. de sztem az időseknek már ilyen problémáik nincsenek.

2014. júl. 19. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Az idősek is szeretnek jól kinézni.
2014. júl. 19. 21:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Idösebbként ugyan nem feltétlen akarnak pasknál esélyt, de az, hogy jól álljanak rajtuk a ruhák, meg normális alakjuk legyen, az idösebb korban is fontos nekik. Egy 50-60 éves nö is NÖ akar lenni, nem pedig egy hájashurka.

Mellesleg az azért akarsz fogyni, hogy MÁSOKNAK tetsszél, az nem jó dolog, sokkal fontosabb, hogy saját magad legyél megelégedve a kinézeteddel.

2014. júl. 19. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha már idősek, akkor bárhogy nézhetnek ki??? Vagy azt hiszed, ha valaki házas, már elhagyja magát, mert elvették?
2014. júl. 19. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Tudod, van aki saját maga miatt akar csinos lenni, nem más miatt. Ez így pedig nem korfüggő.
2014. júl. 19. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Fontos számukra, hogy a szomszéd, barátnő, férj barátai mit gondolnak róla.

Önmagának akar tetszeni, a korához képest jobban kinézni.

Példát mutatni a gyerekének, unokáinak.

Sportolni, ahol tud barátkozni hozzá hasonló korú emberekkel.

2014. júl. 19. 23:15
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

alap igényszint miatt.

úgyhogy a kérdésed kb olyan szintű,mintha 40-50 fölött már nem fürdene az ember,mert minek,már nem akar tiszta lenni.

amúgy a te fajtád szokta azt csinálni,hogy edz,meg szépül,majd ha összejön a lovag,elhagyja magát,elkezd összevissza enni,aztán csodálkozik,hogy le van cserélve,mert az emberének nem áll fel egy tehénre.

úgyhogy ha megvan a pasi,utána kell csak igazán rákapcsolnod,hogy meg tudd tartani,nem fordítva.

2014. júl. 20. 02:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ugyan még fiatal vagyok (pár nap múlva 38), de el nem tudom képzelni, hogy mondjuk 80 évesen ne akarnék a lehető legcsinosabb lenni magamnak, a páromnak, meg úgy általában... Plusz szolidan izmos is akarok lenni s úgy logikus, hogy az egészséges, fitt élethez idősebb korban egyre többet kell gyúrni. Akkoriban majd nem hanyagolom annyira, mint eddig (most azért már elkezdtem, de idő, míg belelendülök :D).

Egész fiatalon nem érdekelt az ilyesmi, bár ez bizonyára ilyen egyéni defekt :P De azt tényleg nem értem, hogy az emberek miért pont idősebben hanyagolják el a testüket, mikor pont akkor kell egyre inkább gondosan karbantartani...

2014. júl. 20. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!