Az idősek miért akarnak fogyókúrázni, ha nem az egészségük miatt?
ha nem olyan túlsúlyról van szó, ami már egészségtelen.
én fiatal vagyok (18 éves) és azért fogyózom, hogy több esélyem legyen a pasiknál meg jól álljanak a ruhák. de sztem az időseknek már ilyen problémáik nincsenek.
Idösebbként ugyan nem feltétlen akarnak pasknál esélyt, de az, hogy jól álljanak rajtuk a ruhák, meg normális alakjuk legyen, az idösebb korban is fontos nekik. Egy 50-60 éves nö is NÖ akar lenni, nem pedig egy hájashurka.
Mellesleg az azért akarsz fogyni, hogy MÁSOKNAK tetsszél, az nem jó dolog, sokkal fontosabb, hogy saját magad legyél megelégedve a kinézeteddel.
Fontos számukra, hogy a szomszéd, barátnő, férj barátai mit gondolnak róla.
Önmagának akar tetszeni, a korához képest jobban kinézni.
Példát mutatni a gyerekének, unokáinak.
Sportolni, ahol tud barátkozni hozzá hasonló korú emberekkel.
alap igényszint miatt.
úgyhogy a kérdésed kb olyan szintű,mintha 40-50 fölött már nem fürdene az ember,mert minek,már nem akar tiszta lenni.
amúgy a te fajtád szokta azt csinálni,hogy edz,meg szépül,majd ha összejön a lovag,elhagyja magát,elkezd összevissza enni,aztán csodálkozik,hogy le van cserélve,mert az emberének nem áll fel egy tehénre.
úgyhogy ha megvan a pasi,utána kell csak igazán rákapcsolnod,hogy meg tudd tartani,nem fordítva.
Én ugyan még fiatal vagyok (pár nap múlva 38), de el nem tudom képzelni, hogy mondjuk 80 évesen ne akarnék a lehető legcsinosabb lenni magamnak, a páromnak, meg úgy általában... Plusz szolidan izmos is akarok lenni s úgy logikus, hogy az egészséges, fitt élethez idősebb korban egyre többet kell gyúrni. Akkoriban majd nem hanyagolom annyira, mint eddig (most azért már elkezdtem, de idő, míg belelendülök :D).
Egész fiatalon nem érdekelt az ilyesmi, bár ez bizonyára ilyen egyéni defekt :P De azt tényleg nem értem, hogy az emberek miért pont idősebben hanyagolják el a testüket, mikor pont akkor kell egyre inkább gondosan karbantartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!