Szerintetek egy 15 éves lánynak inkább diétáznia vagy fogyókúrázni kellene?
Figyelt kérdés
Nem vagyok dagadt csak egy kisit ducibbnak érzem magam az átlagosnál 170cm és 60 kiló vagyok szerintetek mennyit kellene fogynom és aki valami jó diétát tud illetve edzést nagyon megköszönném ha leírná2014. jún. 21. 16:59
1/10 anonim válasza:
diéta=fogyókúra.
Egyiket sem, hanem sportolni kell, max 5kg.
2/10 anonim válasza:
sportolni kéne és normálisan enni, nem kell semmi fogyókúra
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. jún. 21. 17:11
5/10 anonim válasza:
Normális étkezés!!!!!!!!!!!!
6/10 A kérdező kommentje:
régebben futottam csak abba hagytam
2014. jún. 21. 17:23
8/10 anonim válasza:
Nincs szükség semmilyen fogyókúrára. Tartósan át kell térni egészséges életmódra, amit soha nem kell abbahagyni, és akkor a testsúly-magasság arány is tartósan normális lesz.
10/10 anonim válasza:
Kell a torna,a súlyzós edzés nagyon jó a fogyáshoz is,és ha nem csinálod sokáig nem is leszel nagyon izmos. A másik a tudatos étkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!