Melyik a Jobb azt. Enni amit AKarsz korlatok nelkul vagy fogyoKurazni egy eleten at?
Én nem akarok elsősorban BETEG, másodsorban dagadt lenni, ezért nem fogok korlátok nélkül zabálni.
Fogyókúrázni sem fogok egy életen át, mert hülye sem vagyok. Nem is lehet.
Ezt hívják életmódváltásnak. Korlátlanul eszem, de csak olyan dolgokat amik nem károsak az egészségemre, és még finomak is, így se beteg se dagadt nem leszek.
Nem értem, miért kellene ezek közül választani. Csak a zabálás meg a fogyókúra létezik?
Mi történt emberek, hogy nem megy a mértéktartó evés?
Ha nem kényszerítjük magunkat fogyókúrára, akkor megállás nélkül zabálunk vagy mi?
Normálisan eszem, nem fogyókúrázom (egy életen át) szeretnék egy életen át normálisan enni.
Ezt akarom.
Időnként persze mást akarok, meg akarok enni valami jó illatú/ízű szemetet, de mivel ezzel együtt nem nagyon akarok rosszul lenni, kicsit sem ezért általában nem eszem meg és az érvényesül hogy egészséges akarok lenni + normális kajákat akarok enni.
Nem létezik hatásos fogyókúra, amíg ezt nem látod be kudarca vagy ítélve. Az EGYETLEN járható út az életmódváltás. Készen állasz arra hogy teljesen más ember legyél? Nem lesz könnyű, nem fog senki segíteni, még a barátaid is folyton keresztbe fognak tenni, a családod se fogja megérteni évek múlva sem hogy miért nem kérsz a vaníliás sütiből mikor az a kedvenced, az emberek hitetlenkedni és irigykedni fognak, kinevetnek majd mert vizet kérsz kóla helyett, próbálnak majd lebeszélni, elcsábítani, visszahúzni.
Mégis megéri, mert új ember leszel, boldogabb, erősebb, magabiztosabb, sikeresebb, egészségesebb mint valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!