Az igaz hogy ha elkezdenek fogyokurazni akkor a cicim is kissebb lenne?
Figyelt kérdés
vagy csak anyam mobdta ezt hogy meijeszen es hogy ne kezdjem el.. Max 40kg-ra akarok lefogyni es most vagyok 46-48kg vagyok.. A bartaimszerint viszont folosleges mert jo alakom van.. Szoval akk kisebb lesz vagy marad akkora???bocs az ekezetek ert de telorol vagyok.2014. júl. 13. 20:19
1/12 anonim válasza:
Valószínűleg igen, mert ott is van zsírréteg, és nem létezik helyi zsírégetés, ha fogysz, mindenhonnan fogysz, és ezt sporttal tudod elérni. Ha kevesebbet eszel, vagy mást, akkor nem biztos, hogy a nagy része zsír lesz annak amit vesztesz. Mindenképp sportolj mellé, bár így a súlyod alapján tényleg nem szükséges fogynod!!! Inkább próbálj egészségesen enni, mozogni, hidd el így jön a boldogság és az egészség:)
2/12 anonim válasza:
Azért ennyire nem egyértelmü, mert van, aki mellböl fogy sokat, van, akinek meg jóformán semmit nem változik, ez alkat kérdése is.
3/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod.
2014. júl. 13. 21:17
4/12 anonim válasza:
Attól függ, milyen magas vagy, de a 40 kg igencsak kevésnek tünik, a 46-48 kg inkább normális.
5/12 anonim válasza:
Egyénfüggő, nekem pl. nem ment le.
6/12 A kérdező kommentje:
Elegge alacsony vagyok 152cm
2014. júl. 13. 21:23
7/12 anonim válasza:
A mell legnagyobb része zsírszövet, szóval bizony van rá esélyed, hogy az is fogy, és vele együtt meg is ereszkedik...
8/12 anonim válasza:
Az agyadat már elfogyóztad, az már egyszer biztos.
Amúgy természetesen a melledből is fogynál, igen - és ezt naponta kb. háromszor megkérdezik itt...
9/12 anonim válasza:
Oda kellett volna figyelni altalanos iskolaban biologia oran.
"Az emlő elsősorban a mirigyes állományból, valamint az emlő formáját adó zsír- és kötőszövetből áll."
10/12 A kérdező kommentje:
Mivel azt szerineltem 8.-ban fogjuk venni honnan kene tudnom mivel meg nem tartok ott????
-_-"
2014. júl. 14. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!