Ajánlanátok nekem olyan weboldalt, könyvet, amiből megtanulhatom a helyes táplálkozást?
Nincs ilyen "legjobb" tanács, mert sokfélék az emberek. Nem véletlen, hogy mindenki mást mond, és pl. van vércsoport, korcsoport, stb. szerinti táplálkozás.
NEKED kell megfigyelned magadon, hogy mi esik jól, mitől leszel energikusabb, stb.
Én sejtem, hogy mit keresel. Könyvet sajna nem tudok ajánlani, de itt sok mindent megtudhatsz, kicsit időigényes, de szerintem megéri:
Aztán amit nem értesz, azt beírod a googlebe és akkor még ezer oldal... :)
Meg én az "edzésmester.com"-on is kértem az ingyenes részt, rengeteg hasznos infó van benne.
Ne ijedj meg, úgysem tudsz mindent megváltoztatni 1 nap alatt, mire ezeken átrágod magadat, addig van időd az életviteleden is változtatni.
Sok sikert és kitartás!!!!
Orvosként, dietetikusként és volt élsportolóként mondom, hogy ez tényleg jó.
Az elsőnek mondom, hogy ez egyáltalán nincs így!
Azért van ennyiféle amit írtál, mert boldog-boldogtalan írkálhat bármit, és még publikálhatja anélkül, hogy bármilyen alapja lenne!!!
Az egészséges táplálkozás nem valmi megfoghatatlan misztikus rózsaszín felhő! Egyféle van belőle, attól függően kell alakítani, hogy ki mennyit mozog, illetve hány kiló, vannak-e esetleg betegségei.
De az alapok tökéletesen egyformák. A gravitáció is mindenkire egyformán hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!