Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 5 nap alatt 2,5 kg minusz,...

5 nap alatt 2,5 kg minusz, hihetek a mérlegnek?

Figyelt kérdés

Lehetséges ez ennyi megkötéstől amit kieszeltem és tartok magamnak 5 napja:

- kenyér-pékárufélét kiiktattam teljesen

- szénhidrátot-keményítőt minimálisan és ebéd után egyáltalán nem

- este csak fehérjét és 19 óra után semmit nem eszem (éjfél körül fekszem, ezért nem tudom előrébb tolni a vacsorát)

- a hatodikon lakunk liftes házban, de mostmár mindig lépcsőzöm

- kétnaponta bicózom a melóba, ez 2x35-40 perc alkamanként, jó kis szintkülönbésges terepen. Hétvégén pluszban voltam egy két órás kemény bicózáson (nekem kemény :D). A kardio-t nem bírom, ezért találtam ki a bicózást.

- megemeltem a vízfogyasztásomat napi 0,5-0,7 literrel

2014. júl. 17. 19:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha csak most kezdted akkor igen.Viszont ez csak kezdeti állapot,utána már nem fog lemenni heti fél kilónál több,és nem is szabad.Ha gyorsan fogysz sokat,akkor a bőröd olyan szinten lógni fog,hogy már csak a szike segíthet.A kenyeret nem muszáj kiiktatni,csak az a lényeg hogy teljeskiőrlésű legyen.Ha ezt így folytatod év végéig kb.10 kilót simán leadhatsz.Mármint a biciklivel erősödik a lábad,és ugye az izom többet nyom a zsírnál.
2014. júl. 17. 19:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszodat.

Nem számítottam ilyen gyors eredményre, mert nem szántam drasztikusnak a "diétámat" egyáltalán, részben azért, mert én is olvastam valahol, hogy a heti fél kg az ideális a szervezetnek, másfelől meg nem elsősorban gyors, hanem lehetőleg tartós eredményre törekszem. Nincs sok feleslegem, 5-8 kg-tól szeretnék megszabadulni és majd azt a súlyt tartani, illetve kicsit kevésbé plötyi lenni, mint most vagyok. Tehát elsősorban életmódbeli változásra törekszem, ennek fényében igyekeztem olyan módon kitalálni a "diétámat", amit nem jelent számomra túl nagy küzdelmet megtartani és így lehetőleg életvitelszerűvé válhat.

Igen, olvastam a teljes kiőrlésű/tönkölybúza stb, alacsony Gi indexű kenyérfélékről, valószínűleg utánajárok, hogy itt hol lehet ilyesmit beszerezni, de mivel az üres kalóriáim nagy része pékárúból származott, ezért szerettem volna próbára tenni magamat, hogy a megszokott kenyérevésen túl van-e élet a számomra :)

Remélem azzal, hogy effektíve nem sanyargatom magamat, de azért tudatosan odafigyelek az étkezésre, sikerül valami élhető-kompromisszumos megoldásra jutnom magammal :) pl ma nekem belefért, hogy túrázni voltunk a Mátrában és bár nokedlit ebédeltem pörkölttel, de szerintem le is gyalogoltam ma bőven.

2014. júl. 17. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!