Nem illene már kevesebbet mutatnia a mérlegnek?
Egy hete kezdtem el az insanity-t, és azóta nem eszek kenyeret, sem semmilyen édességet. (Korábban naponta egy tábla csoki és/vagy egy doboz jégrém volt az adagom.)
Ehhez képest egy grammal sem vagyok kevesebb, és egy centivel sem vagyok vékonyabb se derékban, se csípőn, se combon, sehol!
Ez normális? Mikortól várható változás?
Amikor életmódot váltottam (elég nagy váltás volt, ételcsoportok elhagyása, kevesebb ételmennyiség, mozogni is elkezdtem, bár nem nagyon sokat), hetekig nem történt semmi. Mondjuk aztán rájöttem, hogy nekem nem megy a fogyás szénhidrátdús táplálkozás mellett, a cukor és a glutén elhagyása s a többi változtatás még közel sem volt elég...
S ha valami miatt megtorpan a fogyásom, képes stagnálni egy ideig, akkor is, ha teljesen szolidan táplálkozom, ami mellett korábban fogytam. Egy hét rövid idő, a testsúly pedig eleve képes változni 1-2 kilót, úgyhogy amit tapasztaltál, az normális. Kitartás, aztán ha tartósan sem történne semmi, akkor elgondolkodhatnál, mi a gond. De egyelőre lehet, hogy semmi, csak légy türelmes.
Szia! Köszönöm a gyors választ! Igyekszem kicsit visszafogni a szénhidrátot úgy is, hogy pl. reggelire nem sütök tojásos krumplit és rizs helyett bulgurt eszek. (Az adagok is kisebbek.)
De megnyugtató, hogy még több időbe is telhet a változás.
Köszi! Zöld pacsi.
Nem illene.
Eddz és egyél minél 'rendesebben'. Majd lesz látványos eredménye is.
Köszi!
Ennél "rendesebben" már tudok, mert akkor már az utolsó csepp örömömet is elveszíteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!