Mennyit fogyhatok így? 17/L
Napi 3/4 órát szoba biciklizek, és Norbi tornázok, emellett nem eszem többet napi 700 kcal-nál és kb 3 liter folyadékot iszok meg.
Jelenleg a
combom: 48 cm
derekam 63 cm
csípő: 80 cm
Előre is köszi a választ :)
Az még hozzáteszem,hogy kb 3-4 kg felesleg van rajtam ezt szeretném leadni ( 165 cm és 53 kg)
Hát ezzel fogyhatsz már önmagában a szobabiciklizés is jó de azzal izomból is fogyhatsz. Kajádra úgy figyelj oda hogy inkább a fehérje legyen több, de napi 1000 Kcal is mehet egész nyugodtan, ezt nem kell kicentizni. Viszont a norbi torna is jó de én inkább valami izomerősítő edzést javaslok. Azzal lehet hogy kilókban nem lesz látványos a fogyás mert izomra hízni fogsz viszont centikben igen.
Szerintem 1 hónap múlva 2-3 centivel fog majd lejjebb menni, de ha van kedved próbáld ki a fegyencedzést az remek izomerősítő gyakorlat és jó bemelegítés biciklizés előtt, émn haosnlóan csinálom és nagyon bevállt.
Vigyél be sok fehérjét pl. csirke,pulykahússal mert így az izom is keményen fog leépülni mivel ahhoz a szervezet könnyeben hozzáfér mint a zsírhoz és az izom úgymond "finomabb" táplálék forrás is ezáltal előbb épül le az izom mint a zsír!Főleg ha meg 700 kalóriát viszel be naponta szervezetnek keményen kell valamiből pótolni a szükséges energiát amit te nem viszel be
Ha meg beviszel sok fehérjét akkor arra kényszeríted a szervezete hogy a zsírból égessen!
Nem tudom mért terjedt el ez a napi kis óvodásnak elég kalória bevitel de ez a legótvarabb fogyási módszer a még a szervezetnek se tesz jót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!