Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma ezt ettem, ha ezt eszek...

Ma ezt ettem, ha ezt eszek akkor lefogyhatok? 13/l 170cm 53kg

Figyelt kérdés
Reggel egy szelet teljes kiörlésű vajas barna kenyeret. Amikor hazajöttem akkor 2 tál műzlit(ebben csak kukoricadara volt)í--no cukor.Le szeretnék fogyni 4 kilóra.Ezzel sikerülhet?
2010. jan. 8. 17:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
74%

reggelire két nagy szendvics minden jósággal megtömködve,

délben valami jó zsíros, amit addig eszek, ameddig bírom,

este meg mindenféle sz.r, amit megkívánok.

oké.

senki nem volt a te helyedben, de ha így folytatod, akkor kórházban kötsz ki. egészségedre. beteg vagy, öcsipók.

2010. jan. 9. 10:50
 22/31 anonim ***** válasza:

A normális étkezés szerintem:

Reggeli: a te teljes kiőrlésű vajas kenyered, rá még 2 szelet felvágott, emellé felvágsz paradicsomot, paprikát

vagy müzli tejjel, joghurttal + 1pohár tea, vagy kakaó

Tízórai: valamilyen gyümölcs (alma, narancs, mandarin, amit szeretsz)

Ebéd: egy tányér leves, egy tányér második (mindenképpen főtt étel legyen)

Vacsora: gyümölcs, vagy zölség, akármilyen saláta, a lényeg, hogy korgó hassal ne feküdj le!

Uzsonnázhatsz is akkor is ehetsz valamit, egy joghurtot, egy pohár tejet, vagy gyümit, zöldséget.

Naponta igyál sok vizet, vagy teát is!

Ha ilyeneket eszel tuti, hogy nem ártasz magadnak, és mindenféle vitamint megkap a szervezeted is. Véleményem szerint nincs benne semmi káros, mégsem kínzod magad!

És mégegyszer NEM kell fogynod! Ha ezt nem tudod magadban tudatosítani, akkor beszélj a szüleiddel, és keresetek fel valamilyen szakembert, aki tud neked segíteni!

2010. jan. 9. 11:21
 23/31 anonim ***** válasza:

Ez a müzli mindenkinél ez valami perverzió??? Vagy csak azért mert kisimult bőrű családanyák, és mosolygós óvodások zabálják őket a reklámban, azért hiszitek, hogy jó dolog???

Ha nem natúr zabpehelyből van, akkor az összes müzlinek nevezett csokis, cukros sz@r tökéletesen felesleges! A tejről már nem is beszélek, hogy ez is valami beidegződés... A tejben majdnem annyi kalória van, mint bármelyik cukros üdítőben, semmi más nincs benne, mint tejcukor és tejzsír. Ha valaki most azt meri mondani,hogy fehérje is van benne, akkor elmondanám, hogy a 3%-os fehérje tartalom az semmi!!! A csirkemellé 24% de még a cottage cheese-nek, vagy a zsírszegény túrónak is 12-13...

Arról nem is beszélve, hogy egyik tej sem látott tehenet, mindegyik porból van. Ásványi anyag, vitamin tartalom nulla!!! Szóval ez a müzli tejjel...

Vegyetek már két-három táplálkozástudományi könyvet, és tanuljatok meg táplálkozni! Hogy minek mi a szerepe, mi mire jó, miben mi van... Ez a vaktában lövöldözés, meg osztani az észt úgy, hogy fogalmunk sincs semmiről, nem túl célravezető...

2010. jan. 9. 15:00
 24/31 anonim ***** válasza:

Természetesen nem a csoki, fahéjas, és társai müzlire gondoltam... A tej, hát tudom, nem egy nagy szám, főleg a maiak, de inkább hiszek annak, hogy szép, egészséges körmeim lettek attól, hogy mindennap megiszok egy pohárral belőle, azelőtt, ha bármihez hozzányúltam is tört le, meg nem volt ritka, hogy fehér foltos is volt gyakran. Úgyhogy, inkább hiszek a szememnek, mint akármilyen táplálkozási könyvnek.

De ugye abban azért egyetértünk, hogy a kérdező nem eszik egészségesen ugye?

2010. jan. 9. 15:07
 25/31 anonim ***** válasza:
Amúgy tejre visszatérve, nem bolti tejet szoktunk venni, mert egy nagyobb faluban lakunk, és itt vannak kedves gazdák akiktől lehet házi tejet venni. Zsíros, hát istenem igen, de tuti, hogy nem porból van! Ebből a tejből szoktunk túrót is csinálni itthon. Az biztos, hogy a körmömet helyrerakta!
2010. jan. 9. 15:22
 26/31 anonim ***** válasza:
A köröm nem vitaminhiánytól lesz fehér foltos, hanem apró sérülések miatt "megszakad" a köröm anyaga, a keratin folytonossága. A mindennapi teendők elvégzése során bármikol kialakulhat kis fehér folt.
2010. jan. 9. 17:49
 27/31 anonim ***** válasza:
sok suket!!! az pofazik aki nem tudja milyen amikor nem tudod elfogadni magad..most leszarom h avki lehordja a kommentem de nem tamadni kene azt aki megprobal vmit tenni azert h elfogadja magat..en 162 cm vok 44 kg s folyamatosan fogyozok mert ruhellem a kover embereket..es en inkabb vekonyan doglok meg minthogy koveren eljek..sok hulye akiben egy csepp megertes nincs..
2010. jan. 9. 18:42
 28/31 anonim ***** válasza:
17:49-esre válaszolva: Igazad van abból a szempontból, hogy a fehér foltok nemcsak a vitaminhiánytól alakulhat ki. De igenis okozhatja vitaminhiány is! Mégpedig az E-vitamin hiánya. E-vitamin található a tojásban, a vajban, és a tejben is. Hiába szidjuk a tejet, igenis sok hasznos dolog van benne, úgyhogy ne vegyük már a cukros üdítők mellé. Napi egy pohár reggel belefér az egészséges táplálkozásba is.
2010. jan. 10. 08:19
 29/31 anonim ***** válasza:
tegnapi 18:42-es: aki 10 kg-mal teltebb, mint te, és még így is soványnak néz ki, az kövér? Hát te elég hülye vagy, meg a felfogásod is, orvoshoz kéne menned nyuszó.
2010. jan. 10. 08:52
 30/31 anonim ***** válasza:
És azon mégis mit kellene megérteni, hogy ígyis piszkafa vagy, és még piszkafább akarsz lenni? Ezen csak szánakozni lehet. Megérteni? Sehogyse, bocsesz.
2010. jan. 10. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!