Ma ezt ettem, ha ezt eszek akkor lefogyhatok? 13/l 170cm 53kg
Figyelt kérdés
Reggel egy szelet teljes kiörlésű vajas barna kenyeret. Amikor hazajöttem akkor 2 tál műzlit(ebben csak kukoricadara volt)í--no cukor.Le szeretnék fogyni 4 kilóra.Ezzel sikerülhet?2010. jan. 8. 17:41
11/31 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy itt tartunk.Én 14 éves vagyok, 11 évesen már fogyókúráztam.Nem voltam kövér, de kevés volt az önbizalmam, szerettem volna szép vékony lenni stb. A mai napig elégedetlen vagyok az alakommal, sokat görcsölök ezen, pedig tudom, hogy nem kéne. 165 cm vagyok és 55 kg, de pl. az egyik osztálytársam beszólt nekem, hogy mekorra a seggem.Mondjuk az ő véleményére nem igazán adok, de én is így látom magamat, ezért kezdek újabb és újabb fogyókúrákba.Ne akarj ott tartani ahol én.Pont jó a súlyod, neked felesleges fogynod
12/31 anonim válasza:
Most is jó csúnya lehetsz, hát ha még 45 leszel. B.ZKI!
SZÜLEID? OTTHON? vagy leszarnak?
Undorító leszel, ha még jobban lefogysz, mindenki meg fog bámulni, és szánakozni fog, hogy ennek van most valami súlyos betegsége, vagy csak ilyen hülye, hogy HALÁLRA FOGYASZTJA magát.
Voltál már PSZICHOLÓGUSNÁL? Étkezési szakembernél (vagy kinél)? Jó sokáig kéne visszajárnod hozzá, az tuti, ha nem akarod egyre jobban túlzásba vinni, és végül legyengült szervezettel ekpani valami genyát, és szánalmasan behalni kiálló kulccsonttal. De gondolom, most se vagy valami szép látvány.
13/31 anonim válasza:
Téged fel kéne pofozni, ha nem térsz észhez.
15/31 anonim válasza:
Hát halli én 172cm lassan 60kg és most leszek 15...ha felhíznék 65kg-re akk lennek megelégedve az alakommal...sztem ne akarj fogyókúrázni...
16/31 anonim válasza:
Fantasztikusan jó étrend, szerintem szabadalmaztasd!!! Vaj, kenyér, két tál műzli... szerintem ennél tökéletesebben már képtelenség táplálkozni!!! Látszik, hogy profi vagy a témában! Főleg a fehérjebevitelen, az étkezések mennyiségén, és a tápanyagok mennyiségén látszik!!! Csak így tovább!
17/31 anonim válasza:
ha továbbra is csak ennyit eszel, akkor készülj fel 1 esetleges műtétre, mert ezzel tönkreteszed a szerveidet!!
18/31 anonim válasza:
Ilyeneket nem lehet lebeszélni, úgyhogy folytasd csak nyugodtan, majd egy műtét helyreráz.
19/31 A kérdező kommentje:
ti nem voltatok az én helyemben nem tudjátok,milyen nehéz visszaszokni a norm.étkezésre.Ha tudjátok arjatok le gy napi norm.étkezést.Köszi
2010. jan. 8. 22:47
20/31 A kérdező kommentje:
*irjatok bocsii
2010. jan. 8. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!