Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kis súlyból így mennyit tudok...

Kis súlyból így mennyit tudok fogyni aug 20. -ig?

Figyelt kérdés

Igazából csak a hasamról/derekamról szeretnék fogyni, mert csak itt van rajtam felesleg,alapból nem vagyok elhízva,se semmi,csak ezeken a kritikus pontokon.

TUDOM,hogy nincs helyi fogyás,ezt a kis infót azért írtam,hogy nem összességében vagyok zsíros,hanem csak az érintett pontokon és mivel kicsi a felesleg,nyilván nehezebb leadni.

Az étkezésnél a ch-t nagyjából kerülöm ( reggelikor egy szelet teljes kiőrlésű graham kenyér, ebédkor 60 gramm,főzött állapotban lévő rizs), inkább fehérjét eszem.Tojás,sonka,csirkemell,sovány túró vacsorára,edzés után 1 adag fehérjeturmix

Hetente 3x 40percet súlyzózom teljes testre, közepes súlyokkal 4x-12-es ismétlésekkel,a végén 20 perc aerobbal levezetek, és 3x 1 óra csak aerob,illetve hasizom.

Edzésre júli 22.-től tudok csak menni,addig külföldön vagyok.

2014. júl. 15. 20:12
 1/6 A kérdező kommentje:
Az lemaradt,hogy kb 4-5 kilót szeretnék fogyni,ha lehetséges...
2014. júl. 15. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Kerülöd a ch-ket, de ezért rizst akarsz enni ebédre :D:D remélem vicc.
2014. júl. 15. 20:30
 3/6 A kérdező kommentje:
NAGYJÁBÓL. És nyilván 0 ch-val nem fogok tudni normálisan súlyzózni, 60 gramm főtt rizs az 30 gramm nyersen ,a súlyomnál a reggeli-ebéd ch még mindig kevesebb -.-
2014. júl. 15. 20:33
 4/6 anonim ***** válasza:

A 2-es jo nagy hulye.. Kell a fehérje az izomfejlődéshez meg szénhidrát is, a risz az szuper, de inkább barnarizs legyen. Mellé vmi fehérjében gazdag husit egyél, pulyka, csirkemell vagy hal, az is tokéletes.. 20perc aerob kevés a súlyzos edzés után, mert 30 perc után kezdi el a szervezet a vércukrot felhasználni.. Láttam a 3x1orát, az szuper, de azoknak a 20 perceknek nincs éretlme..

Szoval vagy 40 perctől tobb aerob mozgás heti 3x, 4x a súlyzos edzést meg csináld utána pl.

2014. júl. 15. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es: miért lennék nagy hülye? A kérdező írta, hog kerüli a szénhidrátokat, ahhoz képest rizst lapátol magába...
2014. júl. 15. 21:25
 6/6 anonim válasza:
öhhm sok ilyen kérdést olvastam aminek a leírásában azt irták h CH-nélkül.....ez nagyon nagy hülyeség CH kell mégpedig nem kevés.........én cukorbeteg vagyok és fogynom kéne......nekem meg CH az alap napirendem........szóval inkább sportolj ugyanugy ahogy eddig mint ahogy irtad :)
2014. szept. 6. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!