vagy 5.es lehettem mikor meghiztam, nemvoltam sosem kover, sovany voltam, most hogy megynultam az arcom is ferfiasodott, nem olyan kerek, csak maradt meg 1 kis cicim, meg pocakom, nehez lenne ezt leadni?
Nem lenne nehéz, ha fejben eldöntötted menni fog. A neten keress valami jó diétás étrendet; felejtsd el a fehér lisztet a cukrot, péksüteményeket, cukros üdítőket, ha eddig nem tetted. Igyál meg napi 3liter vizet.
Ajánlom az Insanity nevű kardio edzést azzal szépen formába hozhatod magad. Második hónapja csinálom és látványos az eredmény. 20/L (a fiúknál még látványosabb eredményt lehet vele elérni) Keress rá a pozitív véleményekre :) Egy próbát megér ártani nem árt hat! ;)
2014. júl. 15. 08:26
2/15 anonim válasza:
Most még nem, de ha továbbra is csak gondolkozol rajta, akkor már nem lesz egyszerű a helyzeted. Szóval cselekedj! Az előttem szólóval egyetértek, hagyd el a finomított szénhidrátokat, mert attól alakul ki a puha, plöttyedt hájréteg és a szírszövet a mellben hason és egyéb helyeken. A kajánál fontosabb a sport, míg a nőknél elég lehet a helyes táplálkozás, a férfiaknál ez édes kevés. Tehát neked nem fogyókúráznod kell, hanem edzened, legfőképpen súlyzós edzések kellenek bicepsz, tricepsz, mell, hát, váll, has. Pár hónapos edzés után magadra sem fogsz ismerni. Az alkati adottságaid megvannak hozzá,csak akarat kell.
2014. júl. 15. 08:44
3/15 A kérdező kommentje:
koszonom:) azon meglepodtem h nemsokat tettem erte, es a mellemnel, mar van izom, meglepodtem, iskolakezdesig betudom tartani, csak bentlakasos vagyok, es akkor nem fogom tudni betartani ezeket, azt eszek amiket adnak.A szaladassal mi van?Imadok szaladni
2014. júl. 15. 09:34
4/15 A kérdező kommentje:
az Insanity edezst otthon is eltudom vegezni?
2014. júl. 15. 09:53
5/15 anonim válasza:
Hát akkor szaladjál fiam...
Minden mozgás jobb mint a semmi ;)
2014. júl. 15. 09:57
6/15 A kérdező kommentje:
szaladok is nem arrol van szo, de az mennyire hatasos? naponta mennyit szaladjak?
2014. júl. 15. 09:58
7/15 anonim válasza:
Igen eltudod végezni pont az a lényege ennek a kardio edzésnek, hogy nem kell edzőterembe menned és gépekkel edzened. Csak te kellesz hozzá meg rengeteg víz és kitartás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!