Biciklizéstől vékonyodik a csípő/comb?
Tudom hoyg nincsen helyi zsírégetés de ha ugye lábbal dolgozok akkor nem hinném hogy a karom fog izmosodni...tehát a kérdésem ha rendes diéta mellett sokat biciklizek akkor hatásos lesz? Nem érdekelnek a kilók, nekem cm-t kell lejjebb vinnem a csípőmön. Csak mert a futás nem a kedvencem és hamar kifulladok és gondoltam akkor kipróbálok mellé valami mást is, hátha "gyorsabb" lesz(tudom nem így működik)
Szóval arra kérnék választ hogy diéta mellett biciklizéssel eltűnik rólam a felesleges zsír?
"de ha ugye lábbal dolgozok akkor nem hinném hogy a karom fog izmosodni" - valóban nem, a lábad fog izmosodni, kb. ugyanannyira, mint a futástól.
Csináld napi egy órát kb. 120-130-as pulzus mellett, így égetheted a leghatékonyabban a zsírt/energiát biciklis edzéssel. Viszont nem csak a csípőd fog fogyni, hanem mindenhol.
milyen rendszeres,milyen hosszú edzések,milyen kalóriabevitel mellett?
szóval így első ránézésre nem a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!