Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet fogyni mindenhonn...

Hogyan lehet fogyni mindenhonnan? Mindenből kisebbet szeretnék arc, comb, csipő, kar stb. Jó válaszokat!

Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne egyél: lisztet, cukrot, csukros üdítőt, tésztát, pékárukat, csokit, édességet, készkaját, stb.

Egyél: húst, zöldséget, magot, kókuszolajat, gyümölcsöt mértékkel, igyál sok tiszta vizet, teát.

Mozogj napi 1 órát.

Voálá. Lefogytál kb. fél év alatt.

2014. jún. 7. 12:44
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!!! :)

mozgásnak mindegy mi megy 1 órának?

2014. jún. 7. 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Igazából mindegy, de attól is függ mekkora a túlsúly, mert ha nagyon sok akkor a futást és ugrándozást nem ajánlom. Sokan nagyon megkötőek ilyen szempontból is, de véleményem szerint minden fajta mozgás "értelmes", hasznos, és kell. Ha úgy van kedved járj edzőterembe, nagyon jó módszer a fegyencedzés ha bírod, de ha éppen csak röplabdázni vagy teniszezni van kedved akkor csináld azt, ha kirándulni szeretsz akkor menj kirándulni, a lehetőségek tárháza végtelen. Én a kutyámmal agilityzem (akadálypálya) és ennyi a mozgás, mégis elég. Normális étrend mellett mindegy mit mozogsz.
2014. jún. 7. 12:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. jún. 7. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzővel, nem csak kondiban lehet lefogyni.

Ha naponta elmész egy órát erőteljesen sétálni, akkor nagyon sokat tudsz fogyni (persze normális étrend mellett).

2014. jún. 7. 20:47
 6/7 anonim válasza:
Szia. Nekem ezzel a dietával sikerült egyenletesen lefogynom: www.90napdieta.hu Feszes maradt a bőröm, nagyobb lett az önbizalmam és nagyon élvezem, hogy mindenki észreveszi az új formàs alakom és megdicsér. Olyan diéta programot kerestem, ami napi pár perc, szenvedésmentes és egészséges, nekem ez bevált. Sok sikert kívànok neked, akár ezzel, akàr mással! Andi
2014. jún. 7. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:
A 90 napos egy marhaság... Emberek, akik pizzás csigával, meg vacsora után csokoládé zabálással próbálnak lefogyni... Ugyan már! Tessék normálisan életmódot váltani, nem 17, 90 meg mittudoménhánynapozni!
2014. jún. 7. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!