Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges-e vékonyítani a...

Lehetséges-e vékonyítani a vádlit?

Figyelt kérdés

Most lehet, hogy sokan le fogtok támadni, hogy ez mekkora hülyeség, de nem baj, egy próbát megér. :D

Szóval... jó 2 és fél évig fociztam és megerődösödött a vádlim. Viszont mostmár abba hagytam. Rettentően zavar, hogy a vádlim vastag lett. :S Ráadásul az is baj, hogy nem vagyok túl magas (155 cm) szal feltűnő. Akinek van bármiféle ötlete, tanácsa az legyen szíves írja meg. Köszi előre is =)

2010. jan. 7. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem fogyókúrával. Azt olvastam, hogy ha diétázik valaki akkor a szervezet az izmokból is von el tápanyagot, tehát gondolom a vádlid izmát is leépítené.

De nem rossz az ha valakinek izmos a vádlija. :) Az enyém annyira vékony, nem tudok hosszúszárú csizmát felvenni, csak akkor ha van rajtam egy nagyon vastag térdzokni.

2010. jan. 7. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
A diétától lemegy róla a zsír. Az izom meg ne zavarjon. Mivel a vádlit egyfolytában használjuk ha jövünk-megyünk, nagyon állóképes izom. Nehezen fejlődik, és nehezen is "megy össze"
2010. jan. 7. 19:32
 3/5 anonim válasza:

A vádli formája részben genetika. De nagyon ajánlom ezt az oldalt: [link]

Kitartás!

2010. jan. 7. 20:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Azt ugye elfeljettem írni, hogy lány vagyok, de gondolom magasságból rá lehet jönni. =) S igazából ezért zavar, mert a legtöbb lánynak olyan vékony, hogy csak na, nekem meg nem.... :(
2010. jan. 7. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Enyém sem vékony sajnos, de most fogyózok, szal remélem segíteni fog, és nem sokára szebb vádlival büszkélkedhetek.. :P :)
2010. febr. 6. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!