Milyen mozgással lehet vékonyítani a vádlit?
Amennyivel zsír van rajta, bármilyen zsírégető edzés azt leviszi róla, így vékonyodik. Erre a legjobb az intervallumos kardióedzés, időtakarékos és hatékony.
Amennyivel nincs zsír rajta, és úgy vastag, az más kategória. Ha sport miatt lett vastag, vissza kell fogni az edzést. Ha alkatilag olyan, akkor sok nyújtással egy kicsit, tényleg csak egy egészen kicsit keskenyebb lesz, viszont nagy mértékben vékonyítani, a ti szemszögetekből sajnos, nem lehetséges.
Azért fogalmaztam így, mert tévedés, ha azt hiszitek, hogy erre szükség van, hiszen az izmos vádli pont, hogy vonzó; sokan éveken át küzdenek a konditermekben, hogy vastagabb legyen a vádlijuk. Inkább barátkozzatok meg vele, és higgyétek el, jól van az úgy!
Szerintem a kérdező hölgy lehet aki nem feltétlen örül a vastag vádlinak...?!:)
De sajnos csak diétával..illetve fogyással lehet vékonyítani..ha viszont nincs rajtad fölösleg akkor sajna sehogy..!:(
Én, aki az elsőt válaszoltam :-), hát akkor reménytelen eset vagyok. Max pár kiló felesleg van rajtam, nem sok. Viszont szeretek bringázni, és eszem ágában sincs visszafogni ezt, úgyhogy vékonynak sosem leszek nevezhető csak derékban. :-(
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!