Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan mondjak le a péksütemén...

Hogyan mondjak le a péksüteményekről?

Figyelt kérdés

Sziasztok,az elmúlt egy évben rengeteget híztam,amit a péksüteményeknek köszönhetek,hiszen egy pékségben dolgozom eladóként,és ingyen korlátlan mennyiségű péksüti van az orrom előtt. Egyébként is imádom az édeset és mindenféle hizlaló dolgot,sajnos. Cola függők is vagyunk a párommal,csak ezt iszunk itthon.(hozzáteszem tegnap este óta csak egy kortyot ittam,ami már nagy szám nálam). Valahogy muszáj volna lefogynom pár hónap alatt,tudtok nekem valami jó tanácsot adni hogyan tudnék "megszabadulni a péksütik és édességek rabságától"

Sajnos nem kapható nálunk csökkentett szénhidrátú lisztből készült édességek.

2014. júl. 10. 23:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy ennyien írtatok és tegnap és ma is kibírtam hogy nem eszek meg egy egészet csak törtem két falatot az egyikből és ennyi,én már ennek is nagyon örültem,megpróbálom szépen fokozatosan elhagyni,de nem olyan egyszerű,mint amilyennek látszik,de erőt veszek magamon. Colát nem iszok a párom nem mond le róla(bár rajta egy gramm felesleg sincs,sőt...)de én kibírom!! Erős leszek a cola nem is hiányzik! Bár ma van a húgom szülinapja és egy fél szelet tortát megettem,mert muszáj volt megkóstolni hogy mit alkottam,de ott is csak keveset,és mértekkel ettem belőle. Szépen fokozatosan lemondok az édességekről!
2014. júl. 12. 20:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Helyes. Kitartást! :)
2014. júl. 12. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!