26 évesen már késő megváltoztatni a testem?
Figyelt kérdés
Átlagos testalkatom van, nem vagyok kövér se nagyon vékony. Szeretnék fogyni pár kilót, de főleg egy kis formásodás lenne a cél. Szóval diétáznék és mellette keményen sportolnék is. Csak kicsit úgy érzem már elkéstem ezzel, nem tudom eddig miért nem volt fontos nekem. De sok idő mire eredménye lesz és már nem vagyok túl fiatal. Ez meg úgy elveszi a kedvemet:(2014. júl. 9. 14:49
12/14 anonim válasza:
leépülés 25 után?? gondolom ilyen blikk.hu színvonalú cikk
13/14 anonim válasza:
25 vagyok még kb 3/4 évig, addig még sportoltok, aztán a dunába ugrok!
*poéééén*
14/14 anonim válasza:
Nem tudom, nekem remek géneket adott át a 40 éves anyám :D Nem vagyunk szépek, de elképesztően soká öregszünk és 80-90 évesen is elég aktívak tudunk lenni.
Ha 25 éves korunkig vagyunk bombaformában (amit nyilván meg lehet így fixen mondani), akkor épp hogy később egyre inkább érdemes a testünket formálni. Mire jó az, ha kijelentjük, ah, 26 év, leszállóág, inkább elhagyom magam, elgyengülök (és gyorsan meghalok, mert így minek élni)... Ez elég erős. Minél idősebb leszek, annál nagyobb súlyt fektetek a testedzésre, hogy minél tovább legyek fitt és energikus. A 100. szülinapomra már be van tervezve egy egész napos (mármint fél, éjjel most se mennék) hegymászás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!