73 kiló vagyok, köszi a válaszokat. :)
Miért pontozzátok le egymást? Hiába pontozok fel mindenkit, nagyon alacsonyak a válaszértékelések.
6 vagyok! A súlytöbbletet a csípő és talán gyomron is -bár rossz a kép) látni véltem. A kerékpározás nem ezekről a helyekről szedi le a pluszt! :D Bocsi nem állt szándékomban a sértegetés!
"Lepontozás" Mj: sok okoskodó "emberke" ebben látja a fantáziát-éli örömét! Ja, és az anyázás-észosztás...
ma 12:04
Te inkább ne osztogass tanácsokat, mert látom, hogy fogalmad sincs az egészről. Mi az, hogy a biciklizés nem onnan viszi le a zsírt? Nincs helyi zsírégetés, erről nem hallottál még? Megfelelő diéta és mozgás mellett kalóriát égetsz, kalóriadeficitet hozol létre és ezáltal fogysz... Olvass utana a dolgoknak mielőtt butaásgokat beszélsz.
Kérdező, nagyon jól csinálod, a biciklizés, úszás, tökéletes. Persze emelett figyelj az étkezésre is, nem elég, ha nem iszol cukrosat meg nem eszel chipset, ne egyél lisztes kajákat se, krumplit se, hüvelyeseket és tejtermékeket se vidd túlzásba. Az alap a hús legyen sok zöldséggel, gyümölcs módjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!