Fogyjak? Hány kilónak tippeltek? (kép)
Figyelt kérdés
170 cm vagyok, elég sokat sportolok, de nem vagyok eléggé megelégedve, és itt a nyár:(fiúk, mit gondoltok?2013. jún. 18. 22:32
2/17 anonim válasza:
Hát csak legyél megelégedve. A korodbeli lányok döntő többsége ilyen testet szeretne. Innen fogyni? Ne marháskodj már. 20f
3/17 anonim válasza:
tökéletes vagy van melled nem vagy kövér se vékony van segged (remélem) és gondolom nem pénzért árulod a tested ugy hogy semmit se kell fogynod :D
4/17 anonim válasza:
Nem tudom hány kiló lehetsz, de a kinézeted alapján nem mondanék nemet neked. Meg szerintem más férfi sem, ha csak ennyi számítana.
5/17 nikozia12 válasza:
Én 172 centi vagyok és kb. ilyen alkat. Ne aggódj, csini vagy :) olyan 55 kilónak gondollak. (már bocsi h. lányként idepofátlankodtam)
6/17 anonim válasza:
Juj, az az extra push-up! Mindjárt kiesik!
58-60 és egy grammot nem kell fogynod. Csinos vagy.
7/17 anonim válasza:
Műtötték a pocid bal oldalát? (szexi)
9/17 A kérdező kommentje:
:Da melltartó nem push-upos, gyűlölöm a szivacsos melltartókat, de igazad van, még tavaly kötöttem ilyen szorosra.. műtötték a vesémet.és köszönöm mindenkinek:)
2013. jún. 18. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!