Hány kilónak tippeltek?
Figyelt kérdés
172 cm vagyok. Csak kíváncsi vagyok hogyha meglátnak az emberek milyen véleményük van rólam.
2013. márc. 11. 18:07
1/19 anonim válasza:
Első válaszoló te meg egy görény.Megnéznélek téged -.-"
Válasz: 75-80 körül
Mennyi vagy igazából?
2/19 anonim válasza:
Szerintem is kb 90 kg lehetsz.
3/19 anonim válasza:
Görény is vagyok, de 2 gyerek után is különbül nézek ki.
Még, ha feszes lenne a husi... ... ...
6/19 anonim válasza:
80-85 kilónak tippellek. Tényleg kövér vagy, viszont a magasságod pont jó. Ehhez kellene -15 kiló.
Én 53 kiló vagyok, mielőtt még én is görény lennék...
7/19 anonim válasza:
Szerintem kb 85-88 kg lehetsz! Majd írd meg mennyi vagy! Én is innen indultam 3,5 hónapja, most 70 kg vagyok. Kitartást!
8/19 anonim válasza:
80 felett. Ez a nadrág nagyon előnytelen rajtad, sőt szerintem nem is a méreted, így még jobban kövérít. Ha van rajtunk pár kiló plusz, nem segít, ha kisebb cuccokba préseljük magunkat, inkább még nagyobb darabnak látszik benne az ember.
10/19 A kérdező kommentje:
90 vagyok, az utóbbi két hónapban lement 8 kiló, de most egy kicsit stagnálok. Amúgy 5 éves korom óta mindig sportoltam valamit de mellette mindig duci voltam és vagyok is. #1 megnézném azért hogy Te mit tettél le az asztalra eddig hogy ilyen módon kritizálsz. :)
2013. márc. 11. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!