Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van aki taposogepezik?

Van aki taposogepezik?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennek kivancsi,hogy fogytatok e tole,vagy hogy valtoztatok tole :) Otthoni taposogepre gondoltam :)
2014. júl. 8. 18:39
 1/7 anonim válasza:
Szia.:) Szerintem nagyon jó, igaz, elég sokáig kellett csinálnom, de mások szerint is szemmel láthatóan formásabb lett a fenekem és a combom, szóval már ezért megérte.:D Egyébként szerintem a hatása is elég hosszútávú, persze azért oda kell figyelni utána is az étkezésre, stb.:) Viszont! Arra nagyon figyelj, hogy kellően melegíts be, mert gyakori a sérülés. Továbbá, ne kezdd el úgy, hogy na én most meg fogom váltani a világot! Szép lassan, fokozatosan növeld a terhelést. A szakemberek azt is mondják, hogy egyenes háttal kell végezni a 'taposást', valamint hogy ne kapaszkodjunk, támaszkodjunk közben. Szerintem a legjobb, ha csípőre teszed a kezed, esetleg a gyakorlat közben végzel valami nem túl megterhelőt, ami erősíti a kart is.:D Remélem segíthettem.:)
2014. júl. 8. 18:53
 2/7 anonim válasza:
Előző vagyok.:) A folyadékpótlás is nagyon fontos edzés közben!!!!
2014. júl. 8. 19:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Szia:)

Koszonom a valaszt:) Most masfel hete csinalom,egyszer mar nekialltam akkor tobb ideig csinaltam,eljutottam mar a 60percig is,de meg csak 30nal tartok.Mellette R.Rekazok napi 20percet.Te minden nap taposoztal? :) Es mennyi ido alatt kezdett latszani rajtad?

2014. júl. 8. 19:36
 4/7 anonim ***** válasza:
hogy birjatok 60percig? 2.percnél a térgyem fáj már,gyorsan vagy lassan tapostok?
2014. júl. 8. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Én csináltam régen, meg a gép most is megvan, de megmondom őszintén, már csak akkor használom, mikor vizsgára tanulás miatt itthon kell ülnöm napokat, és megőrülök már.

A térdemnek nem volt jó, én nem bírtam 60 percig csinálni. Meg unalmas is (szerintem).

Ezen kívül nem tetszett, ahogy izmosodott tőle a combom elől (bár nekem erre sajnos nagyon hajlamos, de tudom, hogy ez kicsit egyéni dolog is).

Most úszni járok, az jobban tetszik - bár az is tud unalmas lenni sajnos.

Ettől függetlenül nem rossz persze a taposógép, de én nem tudom órákig csinálni minden nap.

2014. júl. 8. 20:06
 6/7 A kérdező kommentje:
En nem taposok olyan gyorsan :) ma pl 20percet csinaltam es 1300at tapostam :) 30perc alatt 1500at szoktam.Nekem is unalmas,de nezek kozben filmet,sorozatokat,igy kicsit jobb. :)
2014. júl. 8. 21:16
 7/7 anonim válasza:
1.válaszoló vagyok :) Először minden nap csináltam, de aztán alábbhagyott a lelkesedésem, meg azt mondják jobb is, ha néha hagysz időt a szervezetednek.:) Szóval ilyen 3-4 nap csináltam, egy nap pihi, aztán így tovább.:) 3-4 hét után már látszott a változás, de ettől függetlenül folytattam.:) A taposás mellett nem tornáztam, csak az étkezésre és a folyadékpótlásra figyeltem nagyon. Többieknek is szól, hogy akinek nem bírja a térde, de mindenképpen ezt szeretné csinálni, tényleg nagyon kis terheléssel kezdje! Először csak szoktasd magad az egészhez, utána könnyebb lesz.:) Az meg, hogy ki meddig bírja, nem csak és kizárólag az akaraterőtől függ. Fontos szerepet játszik még az életkor, valamint hogy fogyni akarsz-e (ha igen, akkor mennyit?!), vagy csak formásodni, izmosodni akarsz. Egy 90-100 kg-os embertől persze hogy nem várhatjuk el, hogy annyit csináljon, mint egy 60 kg-os... Valamint ha valaki fiatalabb, általában szintén többet bír. Nem utasításokat adok, meg ilyesmi,de szerintem ez nem csak a fiataloknak jó mozgás, csak nagyon oda kell figyelni.:) Aki pedig ennyire nem bírja, az sajnos fogadja el a tényt, hogy az ő térde nincs kiképezve erre.:( Az unalmasságról szólva pedig, én is filmezek, vagy zenét hallgatok közben, úgy az igazi.;)
2014. júl. 9. 09:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!