Májtisztító kúra után beindul a fogyás?
Néhány hónapja életmódot váltottam, sportolok, egészségesen étkezek. Mégse mozdul a mérleg semerre, akármennyire megfeszülök. Segíthet egy alapos méregtelenítés? Erről a módszerről hallottatok, próbáltátok?
Ha van tapasztalatod, szívesen várom! Ha ötleted van, miért nem megy a fogyás a megfelelő, és betartott mozgás-étrend kombóval, akkor azt is szívesen meghallgatom!

Szerintem a fogyás helytelen táplálkozás vagy hormonális gond miatt nem indul meg. Először az elsőre gyanakodnék, mert az egészséges táplálék még nem feltétlenül jelenti azt, hogy fogyni is fogsz. Ha leíros a napi étkezésed, akkor esetleg kiderülhet, ha ott a bibi.
Ez a kúra egy kiadós fosás segítségével mindenképp ledob 1-2 kg-ot. :) Amúgy fogalmam sincs, hogy működik-e, vagy valami kitalált hülyeség. Nekem elég borzalmasan hangzik, de ha valaki kipróbálta, szívesen meghallgatom a tapasztalatait.

Nem fog beindulni. Ha egészséges vagy és nem tudsz fogyni az étrenddel van a gond ez 100%. A fehérje, szénhidrát, rostanyag pontos kiszámolása hozza meg az eredményt. Plusz multivitamin, edzés, alvás és víz.
Ha kevés a fehérje leépíted az izmod. Fogyhatsz de löttyedt leszel.
Ha sok a szénhidrát a szervezet nem fog a zsír raktárakhoz nyúlni. A fogyás elmarad.
Gondolkodj testépítő fejjel amikor tömeget növel Testsúlykilogrammonként 2g fehérje 5-6g szénhidrát kis zsír és sok párolt zöldség, multivitamin, tömegnövelő (tejsavó fehérje).
Amikor szálkásít, testsúly kilogrammonként 2-3g fehérje és 1-2g szénhidrát plusz, zöldségek, multivitamin, tejsavó fehérje közvetlenül edzés után, hogy az izom ne épüljön le.
Napi 6x kaja. Gyümölcsök tejtermék kilőve.
Szóval amíg nem jó a kaja összeállítás addig mérleg nem fog reagálni ha ráállsz. Rendszerbe kell csinálni ezt az egészet és pontosan, kajálás, edzés, pihenés és lelki hozzáállás.
De ez csak egy vélemény, semmi több.

Ezek a méregtelenítő kúrák egytől egyig baromságok, a szervezet méregtelenít magától, ha egészségesen étkezel.
Nekem is alulműködésem van, lehet, hogy még nem hat a gyógyszer. Állítólag fél év is kellhet ahhoz, hogy a hormonok rendesen "működjenek", amiket így beviszel ugye pluszban. Illetve az is lehet, hogy túl keveset szedsz és még mindig nem jó a TSH-d.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!