Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Komolyan még mit tehetnék a...

Komolyan még mit tehetnék a fogyás érdekébe?

Figyelt kérdés
már másfél honapja fogyozom,lisztes cukros ételeket elhagytam, joforman csak husokat eszem es zoldsegeket, néha gyumolcsot,1300kcaltol feljebb nem szoktam menni. naponta 1ora aerobik megvan.3liter vizet iszom, 3x2dcl zoldteat, magneziumot iszok, annyi hogy jobban érzem magam, konnyebbnek de ugy igazabol nem latok magamon valtozast, es a centi se valtozik, a sulyomat nemtudom, nincs mérlegem.
2014. júl. 8. 11:02
1 2
 1/16 anonim válasza:
én is ugyan így vagyok nagyon nehezen fogyok . nagyon elkezdet idegesíteni márr és elmentem egy vizsgálatra a metodic mérésre nagyon jó amióta elmentem 10 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. a gép kimutatja hogy milyen étel kedvező a testednek és mi nem így nagyon könnyű a fogyás persze mozgással .amúgy hány éves vagy?
2014. júl. 8. 11:07
 2/16 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy rossz a makrotápanyagok aránya. Valószínűleg túl kevés szénhidrátot viszel be. Illetve naponta sokszor egyél keveset, legalább 6 étkezés legyen!
2014. júl. 8. 11:12
 3/16 A kérdező kommentje:
29éves, es minimum a 160centimhez 40-45kg tulsuly biztos van rajtam..egesz nap porgok, megse allok joforman, 1ora aerobik, de meg ha esetleg leulok notebook elé akko is emelgetem lábam vagy kezem filmnézés kozbe, nemértem ezt én már
2014. júl. 8. 11:13
 4/16 A kérdező kommentje:
no az igaz, hogy nem az alapjan taplalkozom, hogy hany gramm feherjet illetve ch-t meg zsirt kellene ennem, hanem cs amit megeszem azt lemerem es beirom tablazatba es ha elerem 1300at akko vege a kajalasnak, de van h else érem, mert a sok zoldsegtol tele vagyok. az annyira fontos hogy pontosan mennyi feherjet egyek meg a tobbit?
2014. júl. 8. 11:16
 5/16 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos mert nem mindegy miből viszed be ugyanazt a kalóriát.
2014. júl. 8. 12:07
 6/16 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Írd le egy napi kajádat légyszives.
2014. júl. 8. 13:20
 7/16 anonim ***** válasza:
ha 160 centi vagy és van rajtad 40 kg túlsúly akkor minimum 90 kg vagy. Ha ehhez eszel 1300 kalóriát az elég kevés. Sok fehérjét egyél fogyassz telítetlen zsírokat és kevés szénhidrátot vigyél be, azt is inkább ahogy írtad zöldségekből.
2014. júl. 8. 15:14
 8/16 A kérdező kommentje:
hat a mai napom ez volt : reggeli 2kemeny tojas,5dkg sonka, 2paradicsom, egy paprika, Zoldtea, ebéd szotéféleség(csikokra metélt hus, illetve zoldsegek kevereke-repa, paprika, paradicsom, hagyma, karalabe, zoldborso) ezt ettem kaposztasalival, vacsira 2virslim lesz paradicsom paprika uborka hagyma felszeletelve, de foci alatt megeszek egy zacsko tokagot vagy napraforgomagot tuti :) ittam napkozben mar 2l vizet, nemrég keztem meg az ujabb litert, es meg lesz egy bogre zoldtea is.
2014. júl. 8. 16:25
 9/16 anonim ***** válasza:

Kevés ez a fehérje amit eszel, 2 tojás kb 13g 5dkg sonka kb 10g metélt hús.? kb 10g virsli 5g ez kb 48g fehérje és ebből is csak a tojás a teljes értékű. Zöldségek azok rendben.

Neked legalább 110g fehérje kéne és 180g szénhidrát és keményebb edzés amikor azt érzed hogy már szétszakadsz. Napi 6x kaja, reggel multivitamin, a kemény edzés után pedig fehérje turmix.

Ha 2 hét alatt nem tudsz fogyni 1.5 kilót akkor csökkenteni kell a szénhidrát mennyiséget. A fehérjét azt soha, az csak több lehet annál amit írtam. Ha a fehérje a szénhidrát, vitamin, víz jól be van lőve és keményen edzel és nincs betegséged, olyan nincs hogy nem fogysz. Fizikai képtelenség.

2014. júl. 8. 17:54
 10/16 A kérdező kommentje:
kalkulator szerint 43g zsir 180g CH és 49g feherjet kell ennem naponta
2014. júl. 8. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!