Komolyan csak 3-4 hónap után indul be a fogyás? :O
Most voltam orvosnal (pajzsmirigggyel...de azt mondta, hogy nem kell tabletta se semmit nem ad.....csak foggyak le..)
olyanokat mondott pl, hogy sok gyumolcs, zoldseg, viz,
napi 5x enni keveset..stb. vagyis egeszszeges eletmod....
+ sport... jarok Zumbara 2x 1,5 orat minden heten
ha ezeket csinalom akkor a doki szerint 3-4 honap kell ahhoz hogy meginduljon a fogyas :O vagyis hogy legalabb par kg-t leadjak...
de szerintem ez azert abszrud :S
itt is folyton azt irjatok, hogy 1kg/ 1 het a normalis.... az 3 honap alatt akar 12kg is lehetne.. :O
akkor most mi is van valojaban? Mit kellene meg ezekez csinalnom hogy azert legalabb 10kg-t leadjak ennyi ido alatt?
165/83
16/L
Szerintem csak félreértetted az orvost.
Egyébként mi ez a Zumba mánia mostanában? Meglepődnék ha tényleg érne valamit.
akkor hogy ha felreertettem, akkor ennyi ido alatt ezzel a modszerrel inkabb realisabb a -12kg mint a -0?
de am sztem nem nagyon ertettem felre, mert mondta hogy lassan fogok lefogyni..de hogy ne is az legyen a cel, hogy 1-2 honap alatt -10kg. stb hanem csak nagyon lassan...hogy az tartosabb is lesz..stb..
am menj el egy zumbaorara es megtudod :))
regebben en is azt mondtam, hogy hulyeseg..... az elso ora utan elegem is volt..megmozdulni sem birtam,...de most ahogy mar tobb alkalommal voltam nagyon tetszik... na meg mozgas, kell ernie valamit..... foleg hogy 1,5 oran keresztul mozogsz..tehat izzadsz es a vegere csurog rolad a viz..:)
Heti 1 kg akkor lenne, ha százvalahány kiló lennél, a 83 kg nem extrém túlsúly. Heti fél kg-val számolhatsz.
Viszont: ha tényleg gond van a pajzsmirigyeddel, és nem kezelik, nem fogsz lefogyni. Sajnos több ismerősöm is van így. Még gyógyszerrel is kínlódnak... Keress egy másik dokit. Ilyenkor sajnos nem segít még az sem, ha nem eszel.
A másik: normális esetben nem igaz, hogy 3-4 hónapig nem fogy az ember. Ha 4 hónapig nem fogysz, utána sem fogsz.
kosz a valaszokat..
haat a doki nem ugy kezelt mintha ez nem extrem tulsuly lenne.. :S raalltam a merlegre es utana azonnal, hogy nagyon le kell fogynom... hogy a 83 kg nagyon nagyon sok nagyon nagy tulsuly..es nem normalis, meg h a 165 cm-hez MAXIMALISAN 60kg-nak szabad lennem..stb :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!