Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zsírégetés izomvesztés nélkül?

Zsírégetés izomvesztés nélkül?

Figyelt kérdés

Egy szimplán elméleti kérdésem lenne:

Ugye köztudott, hogy ha a szervezet nem kap elég kalóriát, akkor először az izmokat, majd legvégső esetben az elraktározott zsírt kezdi el bontani.

Ha mondjuk a szükséges napi kalória mennyiség felét viszem csak be (normál táplálkozással), és mellette napi szinten edzek(és iszok fehérjét), akkor izomvesztés nélkül lehet zsírt "égetni"?

Magyarul: "Át lehet vágni" a szervezetet, hogy az izom leépítés helyett egyből a zsírhoz nyúljon(mivel az izmot edzem, és a szükséges fehérjét is beviszem)?

2014. júl. 7. 08:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Ugy lehet "atvagni", hogy nem fogod vissza drasztikusan a kaloriabeviteled, meghagyod a BMR szintjen, lecsokkented a szenhidrat beviteled es a legtobb energiat feherjebol es zsirbol viszed be.

Ha tul keveset eszel, akkor az mindegy, hogy mennyi feherjet viszel be, koplalasnak minosul.

2014. júl. 7. 09:09
 2/3 anonim ***** válasza:
A fehérje ivászat mellett fontos a táplálkozás többi része is, ott is törekedni kell a magas fehérjebevitelre (csirkemell). A szénhidrátot én tapasztalat alapján lőttem be magamnak, hogy meglegyen a heti 0,5-1 kg közti fogyás. Ennek és az edzésnek is az a lényege, hogy minimalizálja az izomveszteséget. Azt mondják, a legizomkímélőbb a ketogén diéta, de én azt nem mertem bevállalni. Egyrészt még nagyobb fegyelmet kíván, másrészt nem tudom mennyire tudnám ellátni a munkám, mert állítólag kicsit kótyagos tőle az ember.
2014. júl. 7. 09:14
 3/3 anonim válasza:
Elméletileg lehetséges szerintem. Kell hozzá zsírégető, fehérje, gyorsanfelszívódó szénhidrát, bcaa, diéta, vitaminok. De szerintem ez így is csak akkor működik hogyha most kezded. Mármint nem gyúrtál előtte sokat stb. Akkor szerintem lehet izmot növelni és fogyni zsírból, de nem sokáig. Max pár hónapig és mindig csökkenni fog az izom építési hatékonyság, max tónusosabb leszel.
2014. júl. 7. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!