Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek reggelire hogy ne...

Mit egyek reggelire hogy ne maradjak éhes?

Figyelt kérdés

Kalóriát számolok és így tartok súlyt.

Reggelire nagyon figyelnem kell, mert van hogy már a délelőtt folyamán elfogyasztom a kalóriaszükségletem több mint harmadát...

Egyszerűen bármit eszek reggelire 'éhes'maradok és elkezdek 'falatozni'.

Miután megebédelek délben utána semmi ilyen gond nincs.

Lehet hogy az a gond hogy reggelire eddig megpróbáltam több szénhidrátot enni(reggeli a legfontosabb étkezés, energia feltöltés,..blabla)?

Fehérjét/zsírt kéne többet?

Tudnátok ajánlani ételeket, akár olyat amit főzni kell, csak ne kelljenek 'ritka' alapanyagok hozzá:D

2014. júl. 5. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ha tojásrántottát eszek, akkor általában kihagyom a tízórait, mert nem éhezek meg. Ha zabpelyhez reggelizek, akkor viszont kell valamit ennem az ebéd és közte, de nincs ezzel semmi gond. Olyankor már megy az előtte megfőzött csirke+zöldség+rizs.
2014. júl. 5. 10:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Az a NORMÁLIS, ha a reggeli a napo kalóriaszükséglet egyharmada!!!

Éppen azért kezdesz délelött "falatozni", mert a reggelid nem elég laktató.

Az energiafeltöltés meg több szénhidrát értelmetlen dolog, reggel egyél annyit, hogy jóllakj és nem kell szénhidrátokkal megtömi magad. A normális vegyes összetételü (nemcsak CH, hanem fehérje és zsír is) reggeli sokkal értelmesebb, mert nem leszel egyböl éhes utána.

Ahol jobban van értelme kalóriákat spórolni, az az esti étkezés, de akkor sem éhen maradni.

2014. júl. 5. 11:35
 3/5 A kérdező kommentje:
nem csak szénhidrátot eszek reggelire, de próbáltam főleg a nagyobb ch tartalmúakat reggel enni
2014. júl. 5. 11:51
 4/5 anonim ***** válasza:
44%
Igyál kávét és NE gondolj kajára nekem be vált már teljesen összeszükült a hasam nem is gondolok kajára
2014. júl. 5. 23:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Kávézni nem szoktam:D

Azért köszönöm a válaszokat mindenkinek, majd kipróbálgatok különböző ételeket hátha meglesz az ideális.

Mert azért tényleg elég idegesítő hogy mondjuk egy 1300-as kalóriakeretből, ritkán de már volt olyan hogy (8-tól)10h-ig megettem 600-t...

2014. júl. 6. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!