Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ugy lehet fogyni, hogy a...

Ugy lehet fogyni, hogy a foetkezesek kozott ha ehes vagyok mindig salatat eszek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Nézd, ha a főétkezésekre 6 ezer kalóriát eszel akkor nem....

De amúgy salátából natúrba nyugodtan ehetsz kiló számra is.

2014. júl. 2. 09:45
 2/6 anonim válasza:

Ha eddig saláta helyett valami hízlalóbb ételt ettél, akkor valószínűleg fogyni fogsz, de nem biztos.

Számold ki a napi kalóriaszükségletedet ezen az oldalon : [link]

és az a lényeg, hogy annál kevesebbet kell bevinned, amit kiszámolt neked (viszont semmiképp se menj 1200 alá), és akkor fogyni fogsz. Az interneten megtalálod az ételek kalóriatartalmát. Sok sikert!

2014. júl. 2. 09:47
 3/6 A kérdező kommentje:
A foetkezeseket is lecsokkentettem kevesebb kaloriara, de ugy vagyok megszokva, hogy szinte mindig eszek valamit, ezert gondoltam arra, hogy ha megehezem, akkor salatat eszem.
2014. júl. 2. 09:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Miert ne menjek 1200 ala?
2014. júl. 2. 09:48
 5/6 anonim válasza:
A saláta jó ötlet! És azért ne menj 1200 kalória alá, mert akkor nem fogsz fogyni, mert elkezd raktározni a szervezeted.
2014. júl. 2. 09:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha fogyni akarsz, amúgy is előnyösebb lenne többször kevesebbet enned. 5-6 étkezés mehet naponta. A főétkezésekkor fogyasztott kaja minősége ugyanúgy fontos, szóval hiába eszel salátát, ha a többi étkezés során hízlaló kaját eszel. A saláta mellé nyugodtan mehet csirkemell, mert ilyenkor magasabb fehérjebevitel ajánlott. De ehetsz túrót is helyette, amit ízesíthetsz sokféleképpen.
2014. júl. 2. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!