Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez sok egy napra, ha fogyni...

Ez sok egy napra, ha fogyni szeretnek?

Figyelt kérdés
1 ures zsemle, 2 db pragai sonka, 20g Mozarella, 1 barack, 120 g parolt hus, salata(paradicsom, paprika, uborka es kaposzta van benne, semmi olaj, semmi), 2 cikk tejcsoki, 2 szelet barna kenyer, 1 kockasajttal, melle megint salata.
2014. júl. 1. 14:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem sok :)
2014. júl. 1. 14:32
 2/21 anonim ***** válasza:
52%

Az a baj, ha sok, ha nem, ez nem megfelelő étrend. Ha fogyni fogsz is így, akkor izomból is menni fog, mert kevés fehérjét viszel be, viszont pár szemét maradt a kajádban, pl. a zsemle meg a kockasajt. Tejcsoki minek?

Olvasd el: sargakapszula.hu

2014. júl. 1. 14:40
 3/21 anonim ***** válasza:
Ez inkább kva kevés.
2014. júl. 1. 14:45
 4/21 A kérdező kommentje:

A csoki azert, mert egyszeruen rosszul vagyok nelkule.

Zsemle minek, talan mert szenhidrat nelkul az embernek nincs ereje. Kockasajt minek, azert, mert a szervezetnek szuksege van a tejtemekekre is...

2014. júl. 1. 14:51
 5/21 anonim ***** válasza:

Nyugi, semmi bajod nem lesz két kocka csokitól.

Nem kell átesni a ló túloldalára, nyugodtan egyél mindent, csak megfelelő arányokban és mennyiségben.

2014. júl. 1. 15:04
 6/21 anonim ***** válasza:
A kockasajtot nem nevezném tejterméknek, inkább vegyiparinak. Nézd meg, miből van. A zsemle pedig magas GI-jű szénhidrát, ami fogyás esetén kerülendő. A barna kenyérbe azért nem kötöttem bele, mert ha valódi barna kenyér, és nem színezett, akkor lassan szívódik fel, így a zsemlével szemben nem növeszti a valagad. Ezt magadnak magyarázhatod, hogy rosszul vagy csoki nélkül, de én nem hiszem el. Mondjuk két kockától nem fogsz meghízni, de használni nem fog, az is biztos.
2014. júl. 1. 15:26
 7/21 A kérdező kommentje:

Annyira nagy feneket keritetek ennek a ket kocka csokinak, mintha ket tablat irtam volna.

A masik meg az, hogy nem etrendet kertem, illetve azt, hogy mit ehetek, mit nem, hanem az volt a kerdes, hogy ez sok?

Nem tudom, miert nem lehet a kerdesre valaszolni es nem mellebeszelni...

2014. júl. 1. 15:29
 8/21 anonim ***** válasza:
52%
Mihez képest? Normális kajából baromi kevés. Szemét kajából baromi sok. Nem hiszem, hogy ezzel lehetne fogyni, mert túl sokszor dobod meg a vércukorszinted egy nap, a kajálásodból pedig látszik, hogy nem is sokáig tartanak ki, mert gyakran eszel és főleg szénhidrátokat. Kiegyensúlyozott étrenddel lehet fogyni, alacsonyan tartani a ch bevitelt, stb., ez így ahogy most csinálod nagyon katyvasz.
2014. júl. 1. 15:34
 9/21 A kérdező kommentje:

ma 15:34

latom ugy akarsz okoskodni, hogy nem tudsz semmit...

2014. júl. 1. 15:36
 10/21 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, nem veszed észre, hogy te csinálod szarul?
2014. júl. 1. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!