Szerintetek hány Kg-nek nezek ki es mien sportot ajanlanátok?
95-100kg körül.
1. ne zabálj minden szart
2. egyél normális kajákat, hanyagold a fehérlisztet, cukrot, napraforgóolajat, és az ezeket tartalmazó ételeket.
4. igyál napi 3-4 liter vizet
5. naponta 5-6x egyél sokszor keveset
6. csökkentsd a kalóriabeviteled napi 2-300kilokalóriával
7. először csak sétálj napi 1-2 órát, közepes tempóban
8. amikor már lement 10 kiló (viszonylag gyorsan le fog menni, 1,5-2 hónap alatt, akkor kezdj el kocogni napi fél-egy órát közepes tempóban
9. tartsd ezt az életmódot majd szinten, számold ki mennyi kalória kell a súlytartáshoz, miután elérted a kívánt célt
10. továbbra is hanyagold a trágya ételeket
(magamból indulok ki)
Magasságot nem tudok, így mondjuk legyél 170 cm. Szerintem lehet rajtad vagy 25-30 kg felesleg, így 90 kilónak tippelnélek.
Mivel a hasad a legnagyobb, és onnan a zsírt diétával tudod leadni, mindenképp kezdj el egészségesen étkezni: zöldség, gyümölcs, hús, hal, magvak... Gondolom ismered a dörgést.
Sportnál valami kevésbé megerőltetőt válassz, az úszás nagyon jó, vagy a biciklizés. Nagyon ugrabugrálós mozgást egyelőre ne, a térded nagyon terhelődne.
És LASSAN fogyj, mert a bőröd megsínyli.
Tejtermékeket fogyasztasz? Nem vagyok a paleolit diéta követője, de sokan érzékenyek a laktózra, még ha nem is tudnak róla. Először próbáld azt elhagyni, és figyeld, van-e valami változás. A kenyeret, tésztaféléket is ki kéne zárni, puffadást okoznak.
Csináld továbbra is a diétát, te hasra hízós típus vagy, előbb-utóbb onnan is szépen lemegy a zsír. :) Kitartás!
Magamhoz viszonyítok, mert én is 160 cm vagyok és 83 kg, de jóval vékonyabb, mint te. (nem rosszindulatból mondom)
Szerintem te 100 kg körül lehetsz.
Bár rajtad máshogy oszlik el, mert hasra hízol sokat.
Elárulod mennyi vagy???? Akár privátban is jó :)
Én is fogyózok, nem eszek kenyeret, nem eszek édességeket, nem iszok üdítőt, sok vizet iszok, sok zöldséget eszek.
Lecseréltem sok mindent a kajálásomban, pl. hús mellé nem sült krumplit eszek hanem párolt zöldséget, meg ilyenek.
Mondjuk én a tejtermékekről nem tudok lemondani, a kefír, a tej, a túró szerintem a legjobb fogyókúrás alapanyagok.
Ami a sportot illeti: sétálok rengeteget,bicajozok, vagy csak itthon tornázok, egyelőre neked is ezeket ajánlanám, mert a futás és társai súlyfelesleggel megterhelik a térdedet.
Sok sikert továbbra is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!