Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyszerű, könnyen betartható...

Egyszerű, könnyen betartható fogyókúra?

Figyelt kérdés
Csak 5 kilót szeretnék leadni, úgyhogy nem akarok olyan drasztikus fogyókúrát. Vagyonokat sem dobnék ki. Ti mivel fogytatok? Mit csináltatok, ami hatott? Mit sportoltatok? Mit ettetek?
2014. jún. 28. 22:06
 1/3 anonim válasza:
[link] , itt megtalálsz mindent, én 30 kilòval kevesebb vagyok most mint 1 éve, bár ebböl kb 23 tavaly nyáron ment le, 7 meg lassan. emellett a diéta mellett heti 4x edzetten 2 órát, abból 30 perc futás, 1,5 óra kondi. ennél jobbat nemigen találhatdz
2014. jún. 28. 22:14
 2/3 anonim válasza:
Ha olyan helyen laksz ahol van rá lehetőség,akkor menj el futni,az ingyen van és fogyaszt is. Étellel kapcsolatosan,számold a kalóriát,mondjuk egy nap eszel 1200-at,hanyagold a kenyérféléket,tésztát. Vagy ha kicsit többet eszel akkor csináld úgy hogy reggelre sokat eszel,ebédre normál adagot,a vacsorát meg próbáld elhanyagolni. Így ezzel (nemtudom hány kiló vagy) szerintem másfél hónap alatt simán lemegy az az 5 kiló!:)
2014. jún. 28. 22:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Hatvan kiló vagyok, majdnem 160 cm, hamarosan 17 éves. Akkor nekem akarnék fogyni, ha magasabb lennék, de mindenki kövérnek tart, és szerintem is az vagyok. Néha az is megfordul a fejemben, hogy talán 10 kilót is le kéne adnom...
2014. júl. 1. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!