Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok és 56kg az már...

15 éves vagyok és 56kg az már túl sok?

Figyelt kérdés
nem vagyok anyirra kövér de vékony se,rendszeres tornázok és 2 hónapja diétázom nem eszek nagyon cukros ételeket sem és még sem használ csak fék kgt sikerűlt le adnom de az sem látszik,mit tegyek valami jó kiss fogyókúra tipp ?

2014. jún. 27. 22:34
 1/8 A kérdező kommentje:
na és 168cm vagyok(lány)
2014. jún. 27. 22:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok. Ha akarod es birod noveld a sportot, a tornazas nem eleg, legyen aerob benne inkabb, futas, szobabicikli, ilyesmi. A kajat ne csokkentsd, meg fiatal vagy, neked nem szabad koplalni. Egyel sok zoldseget, sovany hust, keruld az edesseget es a szemet kajakat, ennyi. Meglesz az eredmenye, de izgulj.
2014. jún. 27. 23:05
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Testalkattól függetlenül elég sok...

Én 180+ vagyok (fiú) és 72 kg...

Mindezt a nehéz csontozatommal

Arányaiban elég sok de lehet hogy erős alkatú vagy, akkor átlagos;)

2014. jún. 27. 23:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lanyoknak egyaltalan nem sok. Te vagy a rohejesen konnyu a 72 kiloddal.
2014. jún. 27. 23:19
 5/8 anonim ***** válasza:

"Testalkattól függetlenül elég sok...

Én 180+ vagyok (fiú) és 72 kg...

Mindezt a nehéz csontozatommal

Arányaiban elég sok de lehet hogy erős alkatú vagy, akkor átlagos;)"

te nem vagy 100%-as...

amúgy meg tudod kinek van erős csontozata? annak, aki sportolt sokat fiatalkorában, neked tuti nincs, mivel sport mellett fejlett izomzatod is lenne, ami a 180+ cm / 72 kg mellett max akkor képzelhető el, ha egy-két végtagod amputálva van

2014. jún. 28. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Elmondhatom neked kedves utolsó hogy én bizony sportoltam fiatalabb koromban elég keményen, úgyhogy jobb lesz ha elhalgatsz mert semmit nem tudsz rólam
2014. jún. 28. 18:02
 7/8 A kérdező kommentje:
akkor ha sportoltál,gratulálok ,mondjuk ez senkit nem érdekel meg az se hogy hány kgvagy, na mind egy elfogadtam hogy kicsit dagadt vagyok és ennyi :)
2014. jún. 28. 20:09
 8/8 anonim ***** válasza:

1) nem neked beszélek.

2) mondtam már, csontozattól függ (és nem, a csont erőssége nem a sporttól függ, hanem azt öröklöd)

Lényeg a lényeg, nem lehet megmondani hogy átlagos-e a testsúlyod, az izomzatod és csontozatod ismeretének hiányában

2014. jún. 28. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!