Mennyit kell fogynom? 15 éves vagyok 172 cm,55-56kg.
Sziasztok!
Mennyit kell fogynom még?55-56 kg kozott van a súlyom,lovagolok heti 4-szer 1 vagy 2 órát,de szeretnék fogyni.Mi lenne a normális testsúlyom?Én ezt 47-50 kozott gondolom.Szerintetek?Ha volt valaki a helyemben akkor omilyen módszerrel fogyott le?
Nem kell fogynod. Teljesen normális ez a testsúly ehhez a magassághoz (még esetleg kevés is).
Járj másfajta edzésre is a lovaglás mellett, ami formálja az alakodat.
Koszike a válaszokat.Ez biztos?Mert szeretnék akkor olyan 52 kg lenni,csak enm tudom hogyan.Sportolni sportolok,egészségesen étkezem,reggelizem.A kornyezetemben mindenhol vékony lányok vannak akik 50-53 kg kozott vannak,bár úgy néznek ki mint én,de szeretném ha a mérleg kevesebbet mutatna.
Amugy a derekam:69 cm
a csípom: 81 cm
Fogyhatok még 52 kg ra vagy az már nagyon sovány lenne?
Hogy nézel ki?
Mennyi zsír van rajtad?
Kép?
Mennyire eszel egészségesen?
Mit sportolsz lovagláson kívül? Az szép időtöltés, de nem erősíti az egész testedet.
Hát mindenki szerint csinos vagyok,zsír nem nagyon van rajtam csak egy pici a combomon de elhanyagolható,lovagláson kívul mást nem sportolok,de tobb órát szoktam segíteni a lovardában,ganajozni,futószárazni meg persze lovagolni ami eléggé megeroteto munka azért.:D
Hát enniy
1. ha nem nagyon van rajtad zsír.. akkor mit akarsz fogyni?
2. futástól, lovaglástól, futószárazástól legfeljebb a combod, feneked lehet formában. Attól még guggolni a tisztesség miatt ezek mellett is 'kell'.
3. ganajozás tök jó, kemény tud lenni, de csak bemelegít egy jó fekvőtámaszos, húzódzkodós rendes kar edzéshez. Nyilván nem azon a napon kell felsőtestre edzeni amikor egész nap lapátoltál és fáradtabb vagy.. de az erősítést nem szabad elsumákolni :) Minden edzés alapja. Ha neked a lovaglás az edzéses, és mellé a fizikai munka ami a lovakkal jár, akkor amellé is heti 2-3 erősítős nap nagyon jót tesz :)
Sok sikert!
Hogy mit akarsz fogyni, azt pedig tényleg gondold át. Ha nincs rajtad zsírfelesleg, akkor minek írtad ki a kérdést?
Linkelj kisatírozott arcú képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!